- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satellite
tag
"Szerintem a 770-esen (és a 720) kívül 30 alatt nincs 4.3-as ami BT-s is..."
Hasonló gép vásárlásán töröm én is egy ideje a fejem, ráadásul már jó egy éve kapható itthon (is) a CNS Moon BT.
(400 MHz-es Samsung CPU, 64 MB RAM/ROM, TFT: 4,3" 480x272, Sirf III, Bluetooth, TMC-kompatibilis, 2100 mAh (!) akku, WinCE 5.0, stb).
Sajnos az itthoni forgalmazó (Concorde) honlapján az év eleje óta nem változott az ára, 49,900.- ami enyhén szólva is irreális, - de szerencsére van olyan közismert honlap, ahol licit nélkül is hozzá lehet jutni 35,000.- körül...
(Ez már nem sokkal több a "limitként" megadott 30,000 Ft-os árnál.)Maga a gép nagyon korrekt kialakítású, mindenféle program (navigációk és persze Russa(!), lejátszók, stb) egyszerűen futtatható rajta, és magyar nyelvű leírások sokasága található a neten (KékSárkány, pdaplus, stb...) Egyedül FM-adó nincs rajta, de ez nem is biztos, hogy fő szempont.
Mivel már korábban megjelent, minden "házilagos" megoldás nagyjából kiforrottnak mondható, nem kell vele kínlódni. Eddig egy fórumban sem olvastam róla, hogy gyenge lenne a kijelzője, (sőt!) - tehát szerintem ésszerű alternatíva lehet.
Időközben itthon is megjelent néhány új, eddig ismeretlen típus, (pl. Carrera 430, X-Drive, stb) de ezekről még semmi infó azon kívül, hogy olcsóak, és hogy gyanúsan ismerős a fantázianevük az autósvilágból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- iPhone topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest