Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Txmxs
csendes tag
Na és ez? http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/joulemeter_v1.0a.html
-
Heroes fan
őstag
Elméletileg jó hozzá jövőhéten tudom letesztelni rendesen.
-
Heroes fan
őstag
Tudtommal vannak oldalak amivel meglehet nézni hány wattot használ a gép összesen.
-
zLegolas
őstag
Vannak ügyes kis ketyerék, olyan mint egy időkapcsoló, amit a konnektorba kell dugni, ebbe meg a kapcsolandó cókmókot. Na ilyenben létezik fogyimérő is, mindenféle statisztikát tud csinálni... De ez nem progi.
Mégis, szerinted egy program honnan copná ki, hogy mennyi áram mént éppen által pl. a VGA kártyádon az elmúlt fél órában?
[Szerkesztve] -
helkis
veterán
Én is sokáig kerestem ilyet, de hiába...

Aztán nemrég szert tettem egy APC Back 800VA RS szünetmentesre és meg is lepődtem mikor a software-e realtime kijelezte, hogy mennyit is fogyaszt a gépem (adataimnál) + 17'' TFT, és az ADSL modem. ha a rendszer nincs kihasználva (net, 1-1 kisebb progi) akkor olyan 150W-ot eszik! (keveseltem rendesen, de örültem neki
)
Mikor egy nagyobb számításigényes progi megy vagy játék akkor felkúszik 240W-ra a felvett összfogyasztás..
Visszatérve a címhez, a progi önmagában nem tud mérni, kell neki a UPS, végülis az áthidalási időt számítja ki belőle..
-
Csepy
őstag
Szeretném megtudni mennyit is fogyaszt a gépem REALTIME. Ehhez kellene valami program. Létezik ilyen?
NEM érdekelnek az ilyen idióta (a valósgot elég sok téren torzító) online becsülgetős oldalak. Nekem a mostani rendszerem VALÓS REALTIME fogyasztását kellene lemérnem.
Ha van ilyen progi, akkor legyetek szívesek elárulni nekem is
Regards: Csepy![[kép] [kép]](http://www.mclaren.com/images/logo.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OTP Bank topic
- Spórolós topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)