Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz ViZion #7737 üzenetére

Hát ja sima küldetések már nem kihívások. Én Octavia Prime részeket próbálom kiszedni, persze úgy hogy hátha majd mástól jön. :DDD Relic-et lusta vagyok farmolni. Fegyvereit is ki kéne szedni, mert úgy láttam, hogy jók.

Közben meg megint látom, hogy mennyire jó plat forrás ez a Relic nyitogatás. Mikor beesnek ilyen 30-40 vagy afölötti plat értékű cuccok. Mondjuk meg is szívtam tegnap gondoltam, hogy a Mag Prime Neuro-t kéne választani hiába 15 Ducat, de mindenki rányomott valami 45 Ducat-os ezüstre. Ami kb 5 plat max, Mag Neuro meg 30. :Y Így jár aki nem Relic-ezik.

De egyébként ahogy nézem, hogy mik jönnek bizakodó vagyok. RJ 3.0, Corpus Lich-ek, új Mission típusok RJ-ben, Orphix Venom a játék része lesz(másik Arcane forrás), fegyver balance etc. Bár sajnos a Duviri Paradox-ról még mindig semmi pedig igazán kéne valami ütősebb sztori bővítés. Mondjuk nekem így is van bőven mit tenni. Csak örülnék, ha mondjuk a Forma-kat jobban osztogatnák, mert Catalyst-ból már túl sok van. Dekorációkról nem is beszélve.

• parasutyo

tag

válasz ViZion #7737 üzenetére

az ayatan se kutya... :)
    én múltkor adtam el a teliket, majd 80k endo lett a vége. kellet néhány prim modhoz.
    mag megvan de még nem játszottam vele mint ahogy mirage, nekros, oktavia, saryn és chroma is talonba van egyenlőre, ha majd kedvem lesz felhúzom őket.
    inkább a fegyvereket húzogatom amikor sikerül megszerezni. aztán vissza a megszokotthoz...
    elég gyenge volt baro papa felhozatala, jobbat szokott villantani... legalább is eddig amiket láttam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés