Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát ja sima küldetések már nem kihívások. Én Octavia Prime részeket próbálom kiszedni, persze úgy hogy hátha majd mástól jön.
Relic-et lusta vagyok farmolni. Fegyvereit is ki kéne szedni, mert úgy láttam, hogy jók.Közben meg megint látom, hogy mennyire jó plat forrás ez a Relic nyitogatás. Mikor beesnek ilyen 30-40 vagy afölötti plat értékű cuccok. Mondjuk meg is szívtam tegnap gondoltam, hogy a Mag Prime Neuro-t kéne választani hiába 15 Ducat, de mindenki rányomott valami 45 Ducat-os ezüstre. Ami kb 5 plat max, Mag Neuro meg 30.
Így jár aki nem Relic-ezik.De egyébként ahogy nézem, hogy mik jönnek bizakodó vagyok. RJ 3.0, Corpus Lich-ek, új Mission típusok RJ-ben, Orphix Venom a játék része lesz(másik Arcane forrás), fegyver balance etc. Bár sajnos a Duviri Paradox-ról még mindig semmi pedig igazán kéne valami ütősebb sztori bővítés. Mondjuk nekem így is van bőven mit tenni. Csak örülnék, ha mondjuk a Forma-kat jobban osztogatnák, mert Catalyst-ból már túl sok van. Dekorációkról nem is beszélve.
-
parasutyo
tag
az ayatan se kutya...
én múltkor adtam el a teliket, majd 80k endo lett a vége. kellet néhány prim modhoz.
mag megvan de még nem játszottam vele mint ahogy mirage, nekros, oktavia, saryn és chroma is talonba van egyenlőre, ha majd kedvem lesz felhúzom őket.
inkább a fegyvereket húzogatom amikor sikerül megszerezni. aztán vissza a megszokotthoz...
elég gyenge volt baro papa felhozatala, jobbat szokott villantani... legalább is eddig amiket láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Elektromos autók - motorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Relic-et lusta vagyok farmolni. Fegyvereit is ki kéne szedni, mert úgy láttam, hogy jók.
Így jár aki nem Relic-ezik.