Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
Founders packért még bele is szólhatsz a fejlesztésbe,csak az már tényleg combos anyagilag.2500 Ft körül tudsz venni 175 platinát,8 karakterhelyre elég,aztán lehet blueprinteket farmolni
Személyszerint én is vettem platinát,igaz az éves game keretem lemerült,tudtam venni karakterhelyeket,sorakoznak sorba,vaubanhoz helmet hiányzik még.Jó lenne ha raknának be új pályákat,meg az anyagok rátáival csinálnának vmit.Megvan a piros szekrény nyitásához 40%-ot adó kártya,de inkább pénzt farmolni jó.Alerteket is csinálhatnának scavenger helyett mondjuk 5000 circuits jutalommal
tudnám díjazni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Steam topic
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megvannak a Forza Horizon 6 gépigényei, a régebbi PC-k is fellélegezhetnek
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Macrodroid
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Személyszerint én is vettem platinát,igaz az éves game keretem lemerült,tudtam venni karakterhelyeket,sorakoznak sorba,vaubanhoz helmet hiányzik még.Jó lenne ha raknának be új pályákat,meg az anyagok rátáival csinálnának vmit.Megvan a piros szekrény nyitásához 40%-ot adó kártya,de inkább pénzt farmolni jó.Alerteket is csinálhatnának scavenger helyett mondjuk 5000 circuits jutalommal
tudnám díjazni