Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
Founders packért még bele is szólhatsz a fejlesztésbe,csak az már tényleg combos anyagilag.2500 Ft körül tudsz venni 175 platinát,8 karakterhelyre elég,aztán lehet blueprinteket farmolni
Személyszerint én is vettem platinát,igaz az éves game keretem lemerült,tudtam venni karakterhelyeket,sorakoznak sorba,vaubanhoz helmet hiányzik még.Jó lenne ha raknának be új pályákat,meg az anyagok rátáival csinálnának vmit.Megvan a piros szekrény nyitásához 40%-ot adó kártya,de inkább pénzt farmolni jó.Alerteket is csinálhatnának scavenger helyett mondjuk 5000 circuits jutalommal
tudnám díjazni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óra topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Személyszerint én is vettem platinát,igaz az éves game keretem lemerült,tudtam venni karakterhelyeket,sorakoznak sorba,vaubanhoz helmet hiányzik még.Jó lenne ha raknának be új pályákat,meg az anyagok rátáival csinálnának vmit.Megvan a piros szekrény nyitásához 40%-ot adó kártya,de inkább pénzt farmolni jó.Alerteket is csinálhatnának scavenger helyett mondjuk 5000 circuits jutalommal
tudnám díjazni