Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
Founders packért még bele is szólhatsz a fejlesztésbe,csak az már tényleg combos anyagilag.2500 Ft körül tudsz venni 175 platinát,8 karakterhelyre elég,aztán lehet blueprinteket farmolni
Személyszerint én is vettem platinát,igaz az éves game keretem lemerült,tudtam venni karakterhelyeket,sorakoznak sorba,vaubanhoz helmet hiányzik még.Jó lenne ha raknának be új pályákat,meg az anyagok rátáival csinálnának vmit.Megvan a piros szekrény nyitásához 40%-ot adó kártya,de inkább pénzt farmolni jó.Alerteket is csinálhatnának scavenger helyett mondjuk 5000 circuits jutalommal
tudnám díjazni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Személyszerint én is vettem platinát,igaz az éves game keretem lemerült,tudtam venni karakterhelyeket,sorakoznak sorba,vaubanhoz helmet hiányzik még.Jó lenne ha raknának be új pályákat,meg az anyagok rátáival csinálnának vmit.Megvan a piros szekrény nyitásához 40%-ot adó kártya,de inkább pénzt farmolni jó.Alerteket is csinálhatnának scavenger helyett mondjuk 5000 circuits jutalommal
tudnám díjazni