Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Grindeltem eleget ifjonc koromban napi 12-16 óra elég volt.
Néha belefér az a kis összeg azért, hogy ne kelljen heteket vagy hónapokat szívni valamiért. De ahogy olvashattátok itt párszor, amit tudok én is kiszedek. Bár az egyik oka, hogy pl elég magasak az árak a Warframe és fegyver téren. Viszont ha kell Forma akkor simán rákattintok a 3x csomagra. Reactor, Catalyst, Exilus-nál is, ha kell megy a plat. Hamar összejön az a 20 plat amúgy is.Nekem az előnyöm az a hátrányom, mert mire én eljutok új tartalmakig addig van annál is újabb viszont legalább már addig lesz 50x hotfix meg egyebek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Néha belefér az a kis összeg azért, hogy ne kelljen heteket vagy hónapokat szívni valamiért. De ahogy olvashattátok itt párszor, amit tudok én is kiszedek. Bár az egyik oka, hogy pl elég magasak az árak a Warframe és fegyver téren. Viszont ha kell Forma akkor simán rákattintok a 3x csomagra. Reactor, Catalyst, Exilus-nál is, ha kell megy a plat. Hamar összejön az a 20 plat amúgy is.