Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

Az, hogy ki időt vagy ki pénzt áldoz az teljesen magán dolog. Nekem 2 gyerek mellett nincs sok időm, költözés miatt még annál is kevesebb, illetve ha új melót kezdek akkor meg a fene tudja, hogy hogy lesz időm. Mivel nem játszom 7 éve így le is vagyok maradva, de élvezni is szeretném és nem 24/7 csak farmolni valamit. Ha van 50% kupon legalább és kell plat veszek simán egy 1000 plat-ot. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenre elherdálom a plat-ot, de bizony nagyon gyorsan elmegy egy 1000 plat is főleg az elején. Ha meg az Endgame-hez ér az ember és a build-ek egyre jobban érdeklik akkor meg kegyetlen gyorsan mennek plat-ok a drága cuccok miatt.

Viszont a játék ingyenes és mindenhez hozzá lehet férni, ahogy pl. sokszor mondtam már plat-ot valószínűleg gyorsabb farmolni, mint bármit, mert időben kis szerencsével hamarabb megvan a rávaló. Példa erre, hogy én 2 hetet farmoltam az Acceltra-ra napi 1-2 órát vagy többet is. Most, hogy néha Relic-ezek Forma, Baro illetve plat reményében így vannak napok mikor a 100 plat-ot is ki tudom szedni. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés