Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Jó, hogy mondod. Pont most lett kész a Trinity Prime. Igen mindkettő szobrot megkapod, DE mondta tegnap.
@ViZion: Nekem az a Harrow rész 4 körből meglett. A túlélő kisérgetést viszont nem bírom, mint játékmód. Mondjuk Khora-val még bepróbálom párszor, mert kell még 1 Ash System.
Csak MR20 vagyok, mert a hátam közepére nem kívánom, hogy minden szemetet felhúzzak.
Amúgy én is Relic meg Acceltra farmon voltam az utóbbi 2-3 hétben. Aztán kiderült kb. 600 plat-nyi cuccon ülök. 1 nap el is adtam 300p Prime cuccost. Tegnap nagyon vitték a Despoil-t. 4-et 5 perc alatt. Vault mod-ok meg még mindig mennek percek alatt. Szóval azért is az utolsó esély Acceltra + Harrow hiányzó. Plat-ot gyorsabb kiszedni. Annyi időt elvesz ez a szenvedés 1,5% drop-hoz. Ezalatt kiszedhettem volna a sima Equinox-ot, Atlas-t, Hildry-t. Előrébb lennék erre szenvedek ugyanazzal. Steel Path sehol, Protea...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Razr 70 is előkerült
- Könyvajánló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest