Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
1000 plat-os csomag nem sok pénz, ha 75%-od van, cserébe sokmindenre elég.
De ha relicezel és nézed a marketet, akkor majd látod idővel, h mit érdemes eladni platért, mit érdemes inkább dukátért. Dukáttal meg különleges modokat vehetsz. Én is bevásároltam, 4 hét alatt jött össze primejunkból - 2 hete a barósrácnál nem vettem semmit, nem volt érdekes nekem. Most 3 primed continuity ment el, 29 plat/db, de magamnak is megvettem a többi primed modot, majd később eldöntöm, h használom -ez rengeteg endo-, vagy eladom.Csak gyűjtögess, utána mikor jön Baro Ki'Teer, akkor megnézed mid van. Ha vmihez csak pár olcsó cucc kell, akkor érdemes lehet megvenni, maxolni, kész. Eleinte ilyen ritka az MR miatt, szal. inkább eladás lesz. Market segít sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubuntu Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Elektromos autók - motorok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest