Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
1000 plat-os csomag nem sok pénz, ha 75%-od van, cserébe sokmindenre elég.
De ha relicezel és nézed a marketet, akkor majd látod idővel, h mit érdemes eladni platért, mit érdemes inkább dukátért. Dukáttal meg különleges modokat vehetsz. Én is bevásároltam, 4 hét alatt jött össze primejunkból - 2 hete a barósrácnál nem vettem semmit, nem volt érdekes nekem. Most 3 primed continuity ment el, 29 plat/db, de magamnak is megvettem a többi primed modot, majd később eldöntöm, h használom -ez rengeteg endo-, vagy eladom.Csak gyűjtögess, utána mikor jön Baro Ki'Teer, akkor megnézed mid van. Ha vmihez csak pár olcsó cucc kell, akkor érdemes lehet megvenni, maxolni, kész. Eleinte ilyen ritka az MR miatt, szal. inkább eladás lesz. Market segít sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest