Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brien92
csendes tag
Csáó!
1. A bug nálam is előfordul, gondolom még javítás alatt lesz, hiszen mg béta a játék
2. Teljesen mindegy hogy haladsz, én is randomba megyek a pályákon, akkor fontos, hogy célszerűen haladj, ha kell valamelyik tervrajzhoz nyersanyag, ezt a bolygóra belépve a neve alatt írja ki, miket lehet ott megtalálni
3. Barátot a Contact-nál(vagy valami ilyasmi,jobbra a 2. fül) tudsz felvenni, vagy elfogadni felkérést
4. Azt a bizonyos 50 "pénzt" szerintem csak akkor költsd el, ha nagyon muszáj, hiszen fegyvert, karaktert, kisebb cuccokat össze lehet rakni és meg lehet venni a tervrajzukat játékbeli pénzért
5. A fejlődési rendszert még én se nagyon értem, de 1-es rangon nem érdemes új fegyvert venni, csak ha rangot léptél
Remélem mindenre tudtam válaszolni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G29 (Mediamarkt) Kormány és Pedál (PC+PS4+PS5)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE WIFI 7 GARANCIÁS (2027.03. ALZA) Alaplap
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7530, i5-8400H, Xeon E2176M, 16GB/256GB, Radeon (4GB), FHD/IPS, garancia, számla!
- Sony SRS-XB30 Bluetooth hangszóró
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs