Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PAtr0n

addikt

válasz Cseri0058 #3241 üzenetére

Oszt mé' volt nyitva a szerver, én meg nem tudok róla? :O
    Ez most valami unofficial nyitvatartás volt? Engem is megfogott, sokkal jobb így tankozni. Féltem tőle, hogy mennyivel könnyebb lesz célra tartani, csak a billegést kell kivárni, de nem, mert akkor sem garantált hogy betalálsz ha stabil a kocsiszekrény. De szerencsére itt nincsenek olyan anomáliák mint a WoT-ban, hogy 300 méteren 5-6 métert széthord egy ágyú (ha az idióta randomfaktor úgy gondolja)
    Amúgy nagyon durva, hogy mennyire a modulsérülés számít, a legutóbbi stugos videómon látszik picit amikor ráfordulok a T-34-re, hogy már szarrá lőtték a Stug elejét, de még mindig üzemelt. Ergo lehet lyukas egy tank, ha nem találtak el semmi létfontosságú szervet. Amúgy ebben sokkal többször pusztul le az ágyúmechanika, mint a WoT-ban. Vagy nem forog, vagy fogja magát és lelógatja az orrát. A kigyulladás szinte tuti, de nem ritka a oneshot sem, ha ammo racket kapsz. Tényleg életszagúbb. Van hogy 20 találattól se, de van hogy 1-től meghalsz.

RG4L:
    Akkor ma állat voltál :D Hiába, aki tudja hogy mit kell csinálni, meg is nyerheti a meccset.

Új hozzászólás Aktív témák