Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz BerserkGuts #15175 üzenetére

Ma kezdődött az új, delután kettőtől.
    3 hónap alatt jutottam el ide, de nme játszottam mindennap, és - ahogy most az újban is - az 54-es szint a cél.
    Eleinte lassabban lehet halani (kevesebb a belépési bónusz) de napi 0,7-0,9 szint teljesíthető, később a végén ha okosan taktikázik az ember és rá tud szánni napi kb 2-3 órát, akkor a napi 2 szint is megvan.
    Ma délután 4 fele kezdtem már 0,8-as vagyok, pedig mára még belépési bónuszt sem kaptam. (mert a season indulása előtt léptem be)

jah és nem vettem battlepass-t a legelső óta. Ha ugyanis veszel (2500GE verzió), akkor extra 15 szint-el kezdesz és nem csak az ingyenes hanem az összes bónuszt megkapod! Egyébként tapasztalatból mondom, hogy 2500GE-ért olyan iszonyú mennyiségű bónuszt kapsz, hogy még boostereket kombinálva is komoly teljesítmény eljátszani őket lejártuk előtt (sajnos ugyanúgy lejárnak 72 óra után)! Csak úgy ömlenek a boosterek, Silver Lion, parancsok, "text"ek, matricák, de még 10 nap prémium is. Úgy egyébként, főleg ha ráfekszik az ember a level 100-on kilockolható loading screenek is jönnek, amik aztán mindig megmaradnak, így érdemes kifarmolni őket, mertsokkal több változatos loading screent kap az ember. (nekem mondjuk eddig még csak egyet sikerült kiszedni)

Semmiről sem vagy még lemaradva, csinálni kell a T2-T3-as kötvény feladatokat, "kalapos"t (különleges feladat) venni azt is lefarmolni, és lehet szépen haladni.

Új hozzászólás Aktív témák