- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
csongi #16416 üzenetére
Na ez meg a másik : A legtöbb játék jutalmaz, meg inspirál, hogy maradj, itt meg akkor is büntet a játék, ha a büntetésed próbálod enyhíteni.
pl mikor a dobj ki X bázist feladatnál a tizedik reptérbirtoklást is megkapod.
Sokkal jobb lenne, ha a játék azt nézni, hogy ez a feladat? Meg tele van bomberrel a preset? Akkor naná hogy minimum légicsapást adunk, hogy szerencsétlen user tudjon haladni a feladatával... nem az h MUHAHAHAHA akkor lejátszatunk vele most 10 olyan meccset amikor esélye sincs haladni.
És mindenben ezt csinálja, nem véletlen, hogy abbahagytam az eveneteket, és fontolgatom, hogy a BP-t is lexarom a jövőben.Ma pl az a T2-es kötvényfeladatom, hogy csináljak 3 assistot. Kettőt sikerült lehozni, négy meccsből 5×4 azaz 20 géppel. Az nem fogja meghozni a kedvemet a feladatokhoz, hogy már a legegyszerűbbet is 40+ perc alatt sikerül lehozni, vagy éppen még azt sem ... Inkább csak legyintek : "jó, akkor hagyjuk, nincs nekem erre időm".
Értem én, hogy szeretnék megakadályozni, hogy idejekorán csak úgy kilépegess a meccsből, de ezt nem így kellene, hanem normális meccseket kéne akkor dobni, hogy ne is legyen kedvem kilépni. Mikor leülök játékot keresni, akkor általában nem arra vágyok, hogy pár perc keresés után 10mp múlva kilépjek, és 8-9 percig crewlockot bámuljak... hanem játszani, jól szórakozni akarok, és haladni a feladattal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Dell OptiPlex 3040
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest