Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ebben a témában VPN-el kapcsolatos kérdéseket lehet megbeszélni, különféle VPN szolgáltatók, és VPN képes eszközök, pl. VPN-t is tudó routereken, NAS-okon a VPN használata. Különféle VPN típusok (PPTP, L2TP, OVPN, WG, SSTP, stb...), pl. melyiket érdemes, mik a különbségek, előnyök-hátrányok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tobias40
üzenetére
De azon a routeren ha létrehozom a vpn-t, ugyanott vagyok mint most, itt is felépül a kapcsolat de nem tudom hogyan lehet továbblépni hogy lássam a megosztott lemez tartalmát.
Először át kéne látnom hogyan lesz egy vpn kapcsolatból fájlok elérése de ez se megy.
Ebben kérnék segítséget.
Utána ha működik kitalálok valamit hogy ne ezt a régi protokollt használjam de ha nem tudom hogyan tovább, nincs értelme az egésznek.
Megvan a megosztás, a routerre kötött lemezt elérem helyi hálón, hogyan tudom elérni a vpn-en keresztül, mit kell még megadni, milyen portot vagy belső ip-t, hol jelenne meg, a Win fájlkezelőbe, vagy hogyan kell csaolni, egyáltalán semmi nem világos nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold