- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
ÁÁ, én vadmarha. Kötőjellel írtam a címet kettőspont helyett, ezért nem fogadta el.

Át lehet írni VMWare alatt a teljes címet, működik prímán.
Viszont nem értem, hogy a rossebbe fogadta el neked a rendes kártyánál. Nekem ugyanúgy az eredetit írta ki.
-
Atlantis
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Küldök neked mailben egy programot. Valós a cím az adatlapodon?
Ha eléred, hogy azzal is az átírt címet írja ki, akkor tényleg igazad van.
Közben megnéztem a második linket is, ez már jó lenne, de az első 3 karaktercsoport itt is kötött. Nekem olyan megoldás kéne, amivel az egész MAC-et én adhatom meg.
-
Atlantis
veterán
Meg lehet valahogy változtatni a VMWare által generált MAC-címet? Nem szoftveres klónozásra gondolok, hanem kvázi "hardveresen". Egy fizikai hálókártyánál ez valszeg lehetetlen, de a VMWare mégiscsak egy szoftver, ami valami alapján generál MAC-címet...itt elvileg megoldható, nem?
-
Atlantis
veterán
Na, csinálnám én, de közben sikerült úgy elállítanom, hogy NAT-en sem megy a net.

-
Atlantis
veterán
Hálózati beállításokkal van gondom: adva van egy 64 bites XP, mint főrendszer, ezen belül fut egy 32 bites társa vendégrendszerként. Hálózatot NAT-re kapcsolva teljesen jól működik a net a virtuális gépen is, de azt nem sikerült elérnem, hogy a virtuális gép lássa a fizikai vinyók tartalmát. Bridge módba kapcsolva se net, se hálózat a virtuális gépen...A net routeren keresztül jön a főrendszernek, a net DHCP alapú mikronet, MAC szűréssel, ez elvileg nem jelentjet gondot, mert klónozva van. Bridge módban mégsem akar jó lenni semmi...mit kell tegyek? Fontos lenne, hogy meglegyen a hálózat is a két rendszer között és mindkettőn legyen net is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gerner1
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- VGA kibeszélő offtopik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- FIFA 16 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest