Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
swoody
senior tag
Sajnos számítottam erre, amikor gépre raktam fel player-t akkor is mindent felrakott host gépre, különböző hálókártyákat meg kitudja még mit...
Gondolkozok még egy olyan variáción, hogy liveUSB, de azt meg ugye csak úgy tudom elindítani, hogyha adot gépen engedélyem van, hogy honnan boot-oltassam a rendszert.
Jajjjj jajj, nah majd csak lesz valahogy.

Köszi.
-
swoody
senior tag
válasz
bugizozi
üzenetére
Jaja ezt olvastam én is, bár reméltem, hogy 2006 óta változott valamit a helyzet.

Virtualbox anno valamiért nem tetszet, talán asszem az volt vele a problémám, hogy sokkal bonyolúltabb, nehezebben kezelhető, mint a vmware.
Bár ahogy nézem ez se egy offical portable kiadás. :\Köszi szépen azért.
-
swoody
senior tag
Sziasztok,
Vmware player futattható pendrive-ról, úgy értve, hogy mint egy portable programot bárhol tudnék használni?
Ha igen akkor gondolom megoldható, hogy a rendszer ami a virtuális gépen van szintén a pendrive-on legyen?Köszike.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Raspberry Pi
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.30
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest