Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Igen támogatja. Használtam már ezen a szerveren ESXi-t. gondolom ami most vmnic0-1 azok nem lesznek, hanem lesz helyette 2-3. ezeket be kell állitani konzolon, melyik legyen a managemant és ennyi?
Esetleg ha mégis telepitek egy frisset, van valami bevált módszer hogy a réginek minden beállitását "klónozzam". vswitchek, interfészek, stb.
Nem linux teljesen, de azért nagyon unix based.

-
quby
őstag
Üdv!
Lehet láma a kérdés. Használok pár ESXi-t de még sosem róbáltam hogy egy vinyót simán áttsezek agy másik vasba. Van egy egy vinyós rendszerem elég jól bekonfigolva, ezt kéne másik vasba betenni. Egy sima cserével működne? Azért gondolom hogy igen mert végülis linuxok. Azokat meg nap-mint nap ideoda pakolgaom.
Otthoni szerver, nincs rajta semmi lényeges, de ujra configolni mindent elég sok meló lenne. -
quby
őstag
Sziasztok!
Nem találom a megoldását a VM-es szabályos leállitására. Ha
vim-cmd vmsvc/power.off vmid-vel állitom mle az olyan minha tápkábelt huznék ki. Nincs olyan lehetőség ami szabályosan állit le VM-et? A simán megynomnám a power-t az szbályos leállitási folyamatot inditana. ilyet lehet?UI: jaaa természetesen CLI-ból kellene
-
quby
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Aha...erre gondoltam én is...a vhv.enable = "TRUE" sor lenne ezért a felelős, de sajna ha kézzel beirom nem megy.

Ez a web client a VCSA része? Mert a vmware oldalán látom .ova formátumban, ami gondolom tartalmazza a web client-et csak ugye ingyenes licenszel nem vagyok jogosult letölteni..
-
quby
őstag
Üdv!
6.0-as ESXi + vSphere-l hogy tudom beállitani a VM-nek az Intel VT-x et? Ahogy olvasom csak web client-el, ami nem jár az ingyenes verzióhoz....tehát az ingyenes tudja, csak nem lehet bekonfigurálni....
f@sza...nincs erre valami megoldás? Ebböl a (VCSA) ból nincs próba verzió....(akár privibe is jöhet megoldás
)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- E-roller topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- BestBuy topik
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

f@sza...nincs erre valami megoldás? Ebböl a (VCSA) ból nincs próba verzió....(akár privibe is jöhet megoldás
)