Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Galopp
tag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Hasonlóba én is belefutottam nemrég. a legrégebbi két 6Tb-os helyett akartam egy 18TB-posat. Jött is a hibaüzi indításkor, és eltávolítani sem engedte. Vissza kellett tennem a két lemezt, letávolítani a konfigból, majd fizikai eltávolítás, új lemez be, rdm legyártása, hozzáadása, és már ment is szépen..
Nekem szerencsére kéznél voltak a régi lemezek erre az időre. -
Galopp
tag
Üdv!
Az ESXi-t mennyire zavarja, ha a szerverben cserélek procit? Celeronról Xeonra. Kell valamit állítgatni, vagy érdemes egy tiszta telepítés, vagy pont nem érdekli, használja majd az új fícsöröket azonnal újraindítás után?
-
Galopp
tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Az első lemez azért lett ilyen, mert már ott voltak a letöltések, mehetett minden visszaosztásba, a másodikat pedig ennek szellemében készítettem ilyenre, mert így bármikor egy másik Windows-os gépbe berakva rendelkezésre áll minden adat.
Igazából ezt a formázatlan partícióra való váltást nem értem. Ráadásul úgy, hogy a wirtuális Win7 futása közben keletkezett a bibi (nem volt reset, hidegindítás, power loss).
-
Galopp
tag
Ez az RDM kicsit furán viselkedik nálam.
Adott egy Gen8-as HP Microserver, 6.5U1-es HP-által átgyúrt esxi-vel.
A virtuális letöltögetős gépem egy win7 (32bit). A rendszer egy SSD-n lévő datastore-on leledző képfájl, és két 6TB-os lila WD lemez van beadva rdm-ként. Az elsőt (mármint a nagy vincsik közül) a rendszer Sata vezérlőre rakta, a másikat már scsi-re valami miatt (elsőre fel sem tűnt, bár elvileg ugyanúgy csináltam mindkettőt).
A furcsaság, hogy míg az első lemezzel semmi gondom nem volt még, a másodikkal már másodszor fordul elő, hogy egyszer csak a rajta lévő egyetlen partíció formázatlanként kezd viselkedni. Első alkalommal csak néhány száz GB voltrajta, letöltöttem újra, de most már több, mint egy TB ugrott. Másik gépbe téve is ugyanúgy RAW vagy formázatlan a terület.Előfordulhat, hogy a virtuális scsi miatt van a dolog, és inkább sata-ra tegyem azt is, vagy ez esetleg egy ismert bug, vagy csak magamat csicskáztatom? Van valakinek ezzel tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Indul a ChatGPT Health
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - OFF topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Byintek Love U14 Projektor
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest