Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
C64
őstag
Császtok, melyik az a mac osx verzió, amelyik felmegy vmware workstation 8-ra?
-
C64
őstag
-
C64
őstag
Császtok, van egy kis gondom. VMWare Workstation 8-at használok, és eddig 4 mag volt beállítva minden OS-hez, amit suspend állapotba tettem. Nos, kicseréltem a cpu-mat egy 2 magosra és most nem hajlandóak elindulni, mert csak 2 mag van 4 helyett, viszont nem lehet átállítani a magok számát, mert suspend állapotban vannak, le kéne állítani az OS-t hozzá, hogy konfigurálni lehessen, amit meg nem tudok megtenni, mert nem lehet felébreszteni az előzőleg beállított 4 mag miatt. Mit lehet tenni ilynekor?
-
C64
őstag
Hali
Windows 7 alatt viszont nem működik a net. Lehet, hogy valamit be kell állítani a windows 7 tűzfalban?
-
C64
őstag
ja de hülye vagyok... most már működik
-
C64
őstag
Hali
ADSL internet van itthon. Hogyan tudom vmware alatt is elérhetővé tenni a netet?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest