Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz Syl #614 üzenetére

Közben lehetséges, hogy mégiscsak virtuális gépen kell majd futtatni ez a CAD programot.
    Ugyanis állítólag a program egy másik, kiegészítőket is tartalmazó (aminek a nagy részét viszont nem is kell felrakni) változata nem működik Win7 alatt. Csak akkor nekem meg hogy ment a másik változat, azt nem igazán értem.
    Verzióban ugyanis nincs különbség a kettő közt.
    De van egy olyan sejtésem is, hogy x64-en nem ment, ugyan nem mondta, hogy az lett volna, és elvileg azért ért a géphez, aki ezt mondta - de erre tudok még gondolni, mint ok.
    Biztonság kedvéért elöször megint vmware alóli Win7 alatt próbáljuk ki, de ha nem megy , akkor meg egy XP megy fel alá.

Az USB kezelésről tudnál pár dolgot írni ?
    Azon a laptopon talán az lenne a legjobb, ha az egyik USB-t (leginkább pendrivenak) lefoglalná a wmware, ha fut a virtuális XP.
    Elvileg azt láttam, hogy le lehet választani a fizikai gépről az USB-s eszközöket, és utána tudja kezelni csak a wmware. De ez pontosan hogyan is megy ?

És hálózati kapcsolatnál mit jelentenek a különböző módok; a NAT az ajánlott ?

Most megnézni épp nem tudom, vagy ezen a "cél" laptopon majd pár nap múlva, vagy pedig nekem kell eljutnom idáig a gépem újratelepítésben (a régi XP-re már nem rakom fel a vmware-t) - ami szintén lesz még vagy két nap kb.

• atesss

addikt

válasz Syl #614 üzenetére

Igen, kipróbáltam, és tényleg iszonyat sokat tud, nagyon tetszik !
    Csak a funkciók kb. felét még nem tudom hogy mire jó, annyi mindent tud.
    USB kezelést még nem próbáltam.
    Végül Win7 lett telepítve a vmware-re, hogy kipróbáljuk, hogy fut-e a program; tökéletesen működik, semmi kompatibilitási üzemmód nem kellett.
    Itt van még pár tapasztalatom: [link]
    Van aki meg Stalkert futtatott VMware alatt használható sebességgel: [link] !

Új hozzászólás Aktív témák