- kreténtehén: Első lengyel túra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Szerintem a VCP tesztek elenyésző részben mérnek csak tudást
Nem mondom hogy egyáltalán nem, mert az nem lenne igaz, de jelentős része szívatás, vagy egyéb olyan dolog aminek semmi köze ahhoz hogy kiderítse hogy jó szakember vagy e. Én a hivatalos példa vizsgát néztem a minap, a hajamat téptem amikor megláttam a klasszikus idiótaságot: kilométer hosszú parancs, és mond meg négy közül hogy melyik a jó! Az eltérés közöttük jobbára az, hogy fel van cserélve az opciók sorrendje
Csak gratulálni tudok annak aki ezeket a baromságokat kitalálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Le Mans Ultimate
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem mondom hogy egyáltalán nem, mert az nem lenne igaz, de jelentős része szívatás, vagy egyéb olyan dolog aminek semmi köze ahhoz hogy kiderítse hogy jó szakember vagy e. Én a hivatalos példa vizsgát néztem a minap, a hajamat téptem amikor megláttam a klasszikus idiótaságot: kilométer hosszú parancs, és mond meg négy közül hogy melyik a jó! Az eltérés közöttük jobbára az, hogy fel van cserélve az opciók sorrendje