Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Szerintem a VCP tesztek elenyésző részben mérnek csak tudást
Nem mondom hogy egyáltalán nem, mert az nem lenne igaz, de jelentős része szívatás, vagy egyéb olyan dolog aminek semmi köze ahhoz hogy kiderítse hogy jó szakember vagy e. Én a hivatalos példa vizsgát néztem a minap, a hajamat téptem amikor megláttam a klasszikus idiótaságot: kilométer hosszú parancs, és mond meg négy közül hogy melyik a jó! Az eltérés közöttük jobbára az, hogy fel van cserélve az opciók sorrendje
Csak gratulálni tudok annak aki ezeket a baromságokat kitalálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Padavan firmware
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Jackson elektromos gitár
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem mondom hogy egyáltalán nem, mert az nem lenne igaz, de jelentős része szívatás, vagy egyéb olyan dolog aminek semmi köze ahhoz hogy kiderítse hogy jó szakember vagy e. Én a hivatalos példa vizsgát néztem a minap, a hajamat téptem amikor megláttam a klasszikus idiótaságot: kilométer hosszú parancs, és mond meg négy közül hogy melyik a jó! Az eltérés közöttük jobbára az, hogy fel van cserélve az opciók sorrendje