Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
bugizozi
üzenetére
Háát nem vagyok róla meggyőződve

Az ESXi-hez "találtam az interneten" per processor licenszet (VSphere Enterprise Plus), amit bejátszottam a vCenter Serverbe és szépen el is fogadta. De ez nem elég neki, mert a vCenter Server is akar magának egy licenszet, nos ilyen licenszet nem találtam, és most a vCenter Serverem már nem akar az ESXi hostokhoz csatlakozni...
A kérdés az lenne, hogy elég-e a vCenter Servert legyalúlnom és újraraknom, vagy Windows reinstall is kell neki (mert mondjuk elmentette valahova, hogy mikor installáltam eval licenszel)? A Windows reinstall nagyon szívesen kihagynám, mert a domain-t és DNS szervert már szépen bekonfigoltam...
J.
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Nem sajnos, vCenteren nem segít csak ESXi-n

Amit én csinálnék egy 2020-as rendszeridővel egy vCenter telepítés, snapshot aztán megnézni hány napot ír.
Az adatbázisba beleírj a telepítés dátumát valahova, szóval kétesélyes de működhet.Mondjuk én homelab-ben inkább vCenter Appliance-t használnék, akár unattended installal aztán akkor pár perc újrarakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest