- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-05 18:48 Téma összefoglaló
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
potyi23
senior tag
hali.Megvalok par vizhuteses cuccaimtol.(pumpa,taralyok,1155 os alu,es rez blokk,csatik,csovek)gyor mellol vagyok.akit erdekel irjon privit.kuldok kepet,vagy elviszem ,es megnezheted mik vannak.
-
potyi23
senior tag
hellotok.megvalok minden vizhutses dolgomtol.Lehetoleg egybe szeretenem.akit irdekel irjon privatot.!
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
Koszi fiuk

-
potyi23
senior tag
hali.Egy nagyon offos kerdesem volna.tudom nem ide valo,de hatha tudtok segiteni. Atfestettem a házam mas szinure,de egyik muanyag eleme nemsikerult rendesen,es valamivel lekellene szedni az egy hetes festeket rola.Probaltam lekaparni,de ugy evekig szedhetnem.Acetonban aztassam meg ? mar probaltam auto fekfolyadekkal is megdorzsolni... :F
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
Egyenlore olyanoknak terveztem,aki ugy jart a phobyaval mint en,h elrepedt.megcsak alubol van,abbol barmikor tudok csinalni,de csak tetot.eloxalni is letudom.sajna meg vorosrez nincs.: (
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
Ez az egesz rendszer most kivetelesen nem a gepembe volna.A blokkom mar keszul,lassan egy eve
[link] Itt nalunk a vorosrezet nem ismerik,ugyhogy mashonnan kell beszereznem,mert abbol keszul a blokkom,ugyhogy csuszni fogok meg par hetet.
En jelenleg most kivetelesen magamara gondoltam,az arcomba szeretnem a hus levegot
A vegtelen fagyos vizet ugy oldanam meg,h amikor atmelegszik,gyorsan leengedem ,es ujratoltom a hutobol levo vizzel 
-
potyi23
senior tag
hi. Megintcsak a hutes
.Ugyebar van egy dualradim a gepbe amit jelenleg mar joideje nemhasznalok,mert elrepedt a blokkom,es leghutesem van mar lassan egy eve.Jelenleg 63 fok a proci sima netnel
Volna ertelme ha holnap kiszednem,es egy ddc vel egy hatalmas nagy tartalybol fagy koruli vizet keringetnek at rajta,majd egy szobai ventillatorral kergetem le rola a huvos levegot ?! 
-
potyi23
senior tag
Mindenkeppen valmi villany motorral gondoltam,valami atteteles szekrenyt is kellene hozza csinalni,mert ugyebar egy klima kompresszorhoz akar 4KW is kell
fabianal talan kisebb is eleg. erdkekes otleteim vannak 
-
potyi23
senior tag
Akkor azok semmik,sajna splitre nincs penz.ja,as auto klimat szerelt mar valaki issze kocsin kivul ? Pl egy 2004 es fabiabol kikapni,majd itthon osszerakni.
kell hozza eleg sok cucc,de megis nagyon elvetemult otlet ? -
potyi23
senior tag
hi.Latom megy a temazas a chilirol
egy olyan offos kerdesem volna,h ez alkalmas volna egy 10X6 m szobat lehuteni ? Lehet ilyet legkondinak hasznalni ? egy eve akartam venni mobilklimat,de a falbontastol elment a kedvem,ugyanis annyira mobil,h egy nagyon vastag csovet kell kivezetni
Mostanaban a peltiren gondolkozok,legalabb 5-8 fokot tudjak huteni itt a szobaban.Melyik peltier felelne meg ,vagy egyaltalan volna ertelme ? (a fogyasztas nemszamit
) -
potyi23
senior tag
mackosajt :
baltoafarkas:Koszonom a valaszokat,enis hasonlot tudtam,mert eppen multkor linkelt be valaki tablazatot.Nemhiszem el,egyszeruen hulyének néznek .Most voltam egy oraja az uzletben,es oda akarta adni a Bronzot.Mondtam neki hogy nemkell,mert a sárgát is azert vittem vissza ,h nemjo hovezeto.belem akarta magyarazni,h kulon vorosrez nincs,csak mindeki máshogy hivja.Kulon nemtudok sehol venni voroset,es o sem tud rendelni.hogy akkor visszaadjak a 27 euromat amit a sargaer fizettem,de ugyebar nincs meg a blokkom,es majd hetfon lehet h lekell vásárolnom
.Milyen vilagban elunk ?Oszerinte az uganaz
es o a tulaj !! 
Ja,es a 10 Cm -s Bronzra meg 34 eurt kellett volna felfizetnem
a 27 eurora meg plusszba ?? letezik h ilyen drága ? 27+34 .. 61 eur 10 cm bronz ? 
-
potyi23
senior tag
Hali.Vorosrez,és a bronz ugyanugy vezeti a hot ? rendeltem mult heten vorosréz rudat,erre fo bronzot hoztak,azt mondták az is olyan otvozet.

-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
nkm ilyenjeim vannak
[link]Tudok kozuluk valogatni. Meg keszulok egyet kettot csinalni,csak nagon lassan keszul.Meg kellene 2 kupak is,plussz ujrakellett egyiket csinalni a menetet,mert eleg csunyacska volt.A legnagyobbik azt netrol rendeltem ujan,1 honapot ment,mar nemepitem be,mert tul nagy .elvagni meg nem akarom. elado sorba kerul ... -
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
Elneztem,nkm.bakelit tetos volt,az konnyen torik.a rez tetos biztosan szivosabb !
-
potyi23
senior tag
Hello. Nemakarok beleszolni,csak ma reggel beleolvastam ide ,es latom h
hobya CPU-Cooler UC-1 Extreme Intel - cpu hutot akarsz venni !! ha lehetoseged van ra,NE VEGYEL !! egy hulladek blokk,nkm 2 X eltorott,egesz gepem csupa viz lett ! annyi penzert mar normalisat kapsz !!! Olyan gyenge teto van rajta h elsem hittem. nkm itt fexik a fiokban... !! -
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
HALI.en pl Szlovakiabol vagyok(Dun.streda) tichepc rol rendeltem a cuccaimat, de kb jovo het ,vagy utanna mar kesz lesz a kulon legyartott proci blokkok,Phobya CPU-Cooler UC-1 LT -nek a masolata. Mar gondolkozok taralyon is,ha sikerul hozza mindent beszereznem akkor csinallok tartalyokat is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
Hi.hogy tudom ezt a kor alaku gumit rabirni egy olyan erdekes alakzatra amilyen kell nekem ? Mar probaltam raeroszakolni,de mindig visszamegy.probaljam meg forro vizben ? Vagy melegitsem fele blokkot ? Alubol van.
-
potyi23
senior tag
koszi,megyek meglesem h talalalok e nalunk.Ha nem ,tudok valahol rendelni ?

-
potyi23
senior tag
koszi,hálás koszonetem,ma megyek be a varosba,es keresek korgyurut,

-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
sajnos ott sem talaltam...

-
potyi23
senior tag
ujan ,nemlehet ilyet venni?vagyis ugy ertem ,h ahol vannak ilzen blokkok,csovek,es ott ilyen tomites? en ahonnan rendeltem tichepc ott nincs sajnos.
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
koszi,es ezzel lehet a ddc met is vezerelni ?
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
Hali.hamar itt tartunk a hangos pumpaknal akkor volna nekem is egy kerdesem.hogy tudnam halkitani a ddc 18w pumpam ? Eddig ugy hasznaltam hogy volt alatta szivacs,de az meg kezbe fogva is elegge hangos.egesz gepet tulharsogja.mar probaltam atkotni 7 v-ra de neskierult ,azon nemvolt kepes elindulni.egy proci blokkom+ dualradi+ 16/10 csoveim vannak.ha vennek valami kulso szabalyzot amivel tudom allitani a fordulatot,arra sem reagalna ?probaltam megszokni,de ottvan mellettem a gep,szoval eleg nehez .

-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
Hi.van egy nzxt810 es hazam,meg egy dual radi.tehetem elore fuggolegesen,alulra fektetve,es felulre .hova tegyem,h ne zavarjon be a hutesbe,es a hutese is jobb legyen ? En szemely szerint alulra raknam,felulre pedig lehet tenni 3 db 14 cm ventit,azokat padig ki is hasznalnam.ugy ugye hogy szivjon kifele mind a harom ?

-
potyi23
senior tag
persze,en azt hasznaltam,deszt viz plussz piros fagyallo g12 es ! en ugy vettem eszre 3 honap hasznalat utan ,h elfogta a csovet belulrol

-
potyi23
senior tag
sajna nem ez a munkam,sok mindent csinalok,probalok minel tobb dologhoz erteni.egyik haver segit benne
szerencsere faterom lakatos,szoval konnyebb beszereznem egyket dolgot
remelem mar osszeall a rendszer,es nem azik el a gepem megint
mar visszajohetne az alaplapom garibol
szilonbol ugy tervezem,h vastagabbat csinalok,ez jelenleg 1,5 cm,az pedig 2,2cm cm s lesz,es kap azis 5 os csavarokat,de vak menettel.sajna ez egy kicsit balul sikerult,mert beletorott a menetfuro,es atkellett furni oket.de talan jobb is ,mert kaptak 5 os menetet,es otthon vagtgam hozza 5os nerez csavarokat 1,6 cm hosszukat,szoval meg jobb is mint a gyari
otleteim vannak,csak gyorsan telnek a napok,es nembirok a vegere erni 
-
potyi23
senior tag
hi.megint vagyok.lassankent keszul a blokkom,mar a heten probara fogom tenni.penteken ha minden jol megy,mar meglesz az uj hazam es mehet bele.ha sikerul lesz szilonbol is ilyen blokk,tesztelni fogom mindkettot,alavetem egyket tesztnek,ha az alu jobban fog kijonni mint tesztgyoztes,akkor avval fogom folytatni a jovoben.De remelhetoleg szilonbol is jo lesz.Csak alut meg eloxalnom kell,szoval az meg hosszu muvelet lesz ..itt egy ket kep..majd irok ha folytatom...

-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
nekem nemment sokat a vizhutesem kb 1,5 honapot,meg talan annyit sem,es szetszedesnél láttam hogy mar elvan a szinezodve ,a zold csovem belulrol,olyan matt szine van.Bevolt kotve egy feher cso is,az már nem feher hanem olyan erdekes a szinu cso belseje.Sima deszt vizet+ piros fagyallot hasznaltam.nemtudom hogy legkoz mivel rakom ossze !

-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
Hi.szomoru dolog tortent velem tegnap es ma..Sajnos elázott a gépem
De szerencsére semmi gond nemlett vele,minden kibirta,csak a graf kártya kérdéses még ! szárad
AMD 6850 !
mielott azt mondanato h lecsusztak a csovek,de nem-nem ! A Phobya CPU-Cooler UC-1 LT blokkom reped el a csatlakozonal,tegap a bemeno,azt megragasztottam,ma pedig a kimeno,siman vegighasadt a bakelit,vagy talan muanyag ! Egy hulladek ez a Blokk.Elkepzelheto,h erossebben meghuztam mint ahogy kellett volna,de tudom h meg igysem huztam meg erosen,tudom hogy ilyenekket ovatosan kell huzni.Ma reggel kapcsolatam be a gépet,es rendesen spriccelt a viz.Uszott a gép
Szetszedtem es visszaraktam a leghutest.Most ott tartok h nemtudom mi legyen 50 euros blokk volt,ragasztani mar nem akarom megint.Talan egyik haver tudna nkm kimaratni rezbol,alubol,jolenne ha megtudna,mert igy levagyok torve... 
-
potyi23
senior tag
Igen,engem is ez zavar jelenleg ! ha egy processt nemtud bezarni,leolvad a lapom,de semmi gond fo hogy UEFI bios olyan okos,h meg egy egyszeru védelmet is kivettek belole!

Baltoafarkas
Arra majd enis kivancsi leszek amikor unalmasat mond a pumpa,a gépem meg majd szarik rám,pontosabban a winfos majd osszefossa magát leállitaskor,és szepen gyonyoruen kiolvad a lapom kozepe
Atnéztem,turkaltam a biost fel oran keresztul,azt hittem vak vagyok,h nem talalok semmi vedmi funkciot a procira.De sajnos rakellett jonnom,h azt feleslegesnek tartottak,es kivettek belole,mert ugyebar majd vesz masikat ha kiolvad a kozepe
5-6 evre visszamenoleg minden lap tudta a Shut down temperaturt...de semmi gond,oldd meg USER valahogy ,ha nemsikerul legfeljebb LUSER leszel

-
potyi23
senior tag
Koszonom mindkettototknek

-
potyi23
senior tag
hát igen ugy kellene lennie,de megsincs ugy .eddig Ignoron volt,mert nem azt a tusket hasznaltam,mashol hasznlatam a visszajelzot.De ma este atszurtam a CPU fan helyebe ,es Monitorra tettem.Ha elninditom a rendszert ,es menet kozben megszuntetem az aramot a pumpának,siman megy minden tovabb,csak alul kijon egy kis kiiras,h CPU varning ..hm...!
mentem aludni... -
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
megprobaltam menet kozben szepen lehuzni a pumpa csatijat,szoval elvettem tole az aramot.A gep semmit sem csinalt,szepen lassan araszolt felfele,47-49-52-58-63-65-68-72-74

na de ez megsem olyan vicces pl ha nemvagyok itthon es bedoglik a pumpa.Mit tudnek vele csinalni? regen volt olyan a biosba h shut down temperature.Ebben az UEfi biosba olyan nincs ...
ASUS p8z68-V -
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
egy kicsit megvolt,de mar javitttam rajta,de addig szerencsre nemfog igymenni sokaig
-
potyi23
senior tag
sajnos nem...meg az egyik nagynehezen megtorve kiferne,de a masik sehogysem...ez a haz nem erre lett kitalálva sajnos..

apollo12
hogy gondolod ? elfordita a radit visszintesen ?ugy nemfer el az asztalon..es ugy nagyon ronda is

Igy nemmerek ra tenni ventit,nehogy megadja magat a ket ful
aszem nem orulnek neki.. -
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
Szatesz. Koszi

Amugy lenyegebe ez nem vegleges,csak 1-2 hetig menetnem igy,mig masik hazam megnemjon.ez a cso sem vegeleges,a heten vettem probakepp ,mert mar van zold 16/10 es csovem,Ez joval szorosabb ,alig tudtam ráeroszakolni a pumpara,es a tobbi cuccra.ezt a csovet arra vettem h leteszteljem vegre a rendszert , 2m volt 1 eur
Az hogy nemsikerut a radit beletennem,tudom meresz otlet,de mar szetvolt belelve a gep,visszacsinalni mar nemvolt kedvem ,igyhat kihagytam a radit
jelnleg 2 oraja megy a gep , 56-58 fokon ,dehat meg orulhetek h ennyin megallt,ha jobban terhelnem ,meg tul is hevulne.. 
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
hiProbakepp 20-30 percig kirpobalhatom az osszerakott radit,pumpat,tartályt tiszta vizzel ?
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
hali. ti mivel szoktatok elvágni a csoveket szép egyenesre ? siman késsel ? csak en vagyok ilyen béna,h mindig gorben vágom ?

-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
koszi fiuk..sima desztviz,+keveske fagyallo ...

-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
koszi mindenkinek,jovo hetre szerda csutre megjonminden remelhetoleg,es kitudom probalni !

-
potyi23
senior tag
az igaz,deszt viz nemisgond,mert a lakasomban van jeenleg 3L ,de itt a fagyallo a gond,mert a kocsimba pirosat hasznalok,es ha azt osszekeverem vele,az meg idaig ok,de ha beleontom a zold csobe,szerintem erdekesen fog kinezni
az igaz h vannak mas szinu fagyallok,lehet azzal probalozok...de eppen neztem rez a blokk alja..... -
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
Kb mennyi folyadek kell ilyen rendszerbe ? tudom fugg a tartyalytol,csovek hosszusagatol,de kb ? 1L +1-2 deci fagyallo?
Akkor igy all a rendszer :
pumpa : [link]Blokk : [link]
Vegzodesek : [link]
Cso : [link]
Tartály : [link]
es ezekhez lesz egy dualradi ,ha sikerul mar elinteznem,mert innen Szlovakiabol k...tt nehez utalni MO-ra

-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A vegtelen fagyos vizet ugy oldanam meg,h amikor atmelegszik,gyorsan leengedem ,es ujratoltom a hutobol levo vizzel 
Volna ertelme ha holnap kiszednem,es egy ddc vel egy hatalmas nagy tartalybol fagy koruli vizet keringetnek at rajta,majd egy szobai ventillatorral kergetem le rola a huvos levegot ?!
fabianal talan kisebb is eleg. erdkekes otleteim vannak
Mostanaban a peltiren gondolkozok,legalabb 5-8 fokot tudjak huteni itt a szobaban.Melyik peltier felelne meg ,vagy egyaltalan volna ertelme ? (a fogyasztas nemszamit
.Milyen vilagban elunk ?Oszerinte az uganaz
es o a tulaj !!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hobya CPU-Cooler UC-1 Extreme Intel - cpu hutot akarsz venni !! ha lehetoseged van ra,NE VEGYEL !! egy hulladek blokk,nkm 2 X eltorott,egesz gepem csupa viz lett ! annyi penzert mar normalisat kapsz !!! Olyan gyenge teto van rajta h elsem hittem. nkm itt fexik a fiokban... !!
szilonbol ugy tervezem,h vastagabbat csinalok,ez jelenleg 1,5 cm,az pedig 2,2cm cm s lesz,es kap azis 5 os csavarokat,de vak menettel.sajna ez egy kicsit balul sikerult,mert beletorott a menetfuro,es atkellett furni oket.de talan jobb is ,mert kaptak 5 os menetet,es otthon vagtgam hozza 5os nerez csavarokat 1,6 cm hosszukat,szoval meg jobb is mint a gyari

Szetszedtem es visszaraktam a leghutest.Most ott tartok h nemtudom mi legyen 50 euros blokk volt,ragasztani mar nem akarom megint.Talan egyik haver tudna nkm kimaratni rezbol,alubol,jolenne ha megtudna,mert igy levagyok torve...

Grózi