Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
kisebb-nagyobb egyenletet hogy használom c#-ban? if-esbe próbálom belerakni azt egy gombra, hogy ha label1 nagyobb mint 30, akkor induljon el a művelet.
-
törölt tag
válasz Jester01 #4798 üzenetére
Ehhez visszatérve lenne az a kérdésem, hogy a számlálónak ha beállítom hogy a +1 legyen, akkor 1-et ad másodpercenként, ha 15 akkor 15-öt, minden egész számmal.
Viszont én azt szeretném, hogy 0.5-öt adjon másodpercenként (így 0,5 aztán 1, aztán 1,5 aztán 2, stb. növekedne). Írtátok, hogy ez X/2, de ha átírom a +1et 1/2-re, akkor nem működik. Tudtok segíteni? -
törölt tag
Van egy timer-em, ami kattintásra 10-et ad hozzá egy label-hez. Ez tök jó, viszont beszeretném állítani, hogy 1 tizedessel is mutassa az értéket, ne csak 10-et adjon másodpercenként hozzá, hanem közben számoljon is el 1-10ig, 20-30ig, stb, tehát decimal kéne nekem. Milyen sorral lehetséges ez? Köszi.
-
törölt tag
Köszi. Már jó is.
Illetve egy label hátterét hogy tudom áttetszővé tenni? -
törölt tag
Van egy label2-m és egy timer1-em. A timer kattintásra elkezd számolni másodpercenként, ez a label2-re van irányítva. Viszont ha a label2-n van x, akkor ő nem az x-től folytatja hanem előröl kezdi a számolást 0-áról. Hogy kéne beleírni, hogy a label2 értékéhez adja hozzá?
private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
{
i++;
label2.Text = i.ToString();köszi.
-
törölt tag
Illetve lenne egy kérdésem.
Csináltam egy click counter-t, az lenne a kérdés, hogy egy klikkelésnek az értékét hogyan tudom lecsökkenteni? Tehát egy kattintásnál ne 1-et, hanem 0,1-et számoljon?
Köszi -
törölt tag
Szerk: semmi, megvan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest