Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Életem első WPF appját írom saját felhasználásra. A dolog lényege, hogy egy input mezőben megadok egy urlt, leszedem a html kódot, majd abból egy elemet megkeresve tudni szeretném annak értékét.
Kb. ilyesmiből kellene kihámoznom a számot:
<div id="valami">
<p class="megintvalami">10</p>
</div>A html lekérésig működik a dolog, de itt egy kicsit elakadtam. Visszakapom a teljes html szerkezetet, de ebben hogyan tudom kikeresni a számomra megfelelő elemet?
-
Zedz
addikt
Hali!
Ismét problémába ütköztem, és egyszerűen nem értem mi a gond. A feladat az lenne, hogy a billentyűzetről bekért szám legyen a tömb mérete. Ha beírok egy számot, pár sorral lejjebb ugrik a kurzor, de nem írja ki az N db random számot. Mi lehet a baj? :S Kód
-
Zedz
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nem akkor kell for amikor előre tudjuk, hogy mennyi lépésszámra van szükség? Legalábbis nekem így tantják, hogy a while csak akkor kell ha nem tudjuk meddig fog futni a ciklus.
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Azt hogyan tudnám megcsinálni, hogy egy 50 elemű tömb első tagja billentyűzetről bevihető legyen, a maradék 49-et pedig random generálja -10 és 8 között?
Ez így rossz?
t[0] = int.Parse(Console.ReadLine());
t[i+1] = rnd.Next(a, f);Mindig ezt a hibaüzenetet kapom: Index was outside the bounds of the array.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ukránok művelték azt is.