Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• initio

csendes tag

válasz sztanozs #8408 üzenetére

Sziasztok srácok!

Nagy segítség kéne ismét ( előzőt is köszönöm )

Kicsit próbáltam kiélezni a tudásom hogy merészebb dolgokba is belefogjak

egy frissítőt gyártok épp a programomhoz, de egyszerre több fájlt ( 10-et ) kellene hogy frissítsen.

próbáltam egyszerre ( all timer start ) és egymás után is.

itt a teljes kód, és egy kép. nomeg, egy link magáról a projektről.

összesen 10 tételt kéne frissítsen. Egy gyakorlott hozzáértő biztosan tud segíteni, amit szívből köszönök, sok sok óra kínlódás és éjszakázás után!

A link a projekthez:

Ez az egy fájl-letöltő, ez működik, ebből van a forrás ( és az ötlet )

http://hsp.mine.nu/hsp-episodes/simple.zip

Ez pedig a saját próbálkozásom:

http://hsp.mine.nu/hsp-episodes/multifrissito.zip

a kód:

Imports System.Net
    Imports System.IO
    Public Class Form1

Public link As String
    Private Sub Downloader_DoWork(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.ComponentModel.DoWorkEventArgs) Handles Downloader.DoWork
    File.Delete("c:\.HSP Reserved\HSP-SYSTEM\HSP-Yadaptron\var\Enginedata\Reaver\installsection\themeaionew.exe")
    link = TextBox1.Text
    Dim size As Int64
    Dim wr As WebRequest
    wr = WebRequest.Create(link)
    Dim webr As WebResponse = wr.GetResponse
    size = webr.ContentLength
    size = size / 2048
    ProgressBar1.Maximum = size
    Label8.Text = size
    Dim wc As New WebClient
    wc.DownloadFile(link, "c:\.HSP Reserved\HSP-SYSTEM\HSP-Yadaptron\var\Enginedata\Reaver\installsection\themeaionew.exe")
    Exit Sub
    MsgBox("ERROR", vbCritical, "ERROR")
    End Sub

Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Control.CheckForIllegalCrossThreadCalls = False

Timer1.Start()
    Downloader.RunWorkerAsync()
    End Sub

Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
    Dim amount As Int64
    If System.IO.File.Exists("c:\.HSP Reserved\HSP-SYSTEM\HSP-Yadaptron\var\Enginedata\Reaver\installsection\themeaionew.exe") Then
    Dim o As New System.IO.FileInfo("c:\.HSP Reserved\HSP-SYSTEM\HSP-Yadaptron\var\Enginedata\Reaver\installsection\themeaionew.exe")
    amount = o.Length
    amount = amount / 2048
    Label9.Text = amount
    ProgressBar1.Value = amount

End If
    End Sub

Private Sub Downloader_RunWorkerCompleted(ByVal sender As Object, ByVal e As System.ComponentModel.RunWorkerCompletedEventArgs) Handles Downloader.RunWorkerCompleted

Timer1.Stop()

Timer2.Start()
    End Sub

' Mostkezdődik a második

Private Sub Downloader2_DoWork(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.ComponentModel.DoWorkEventArgs) Handles Downloader2.DoWork
    File.Delete("c:\.HSP Reserved\HSP-SYSTEM\HSP-Yadaptron\var\Enginedata\Reaver\installsection\themeaio.exe")
    link = TextBox2.Text
    Dim size2 As Int64
    Dim wr2 As WebRequest
    wr2 = WebRequest.Create(link)
    Dim webr As WebResponse = wr2.GetResponse
    size2 = webr.ContentLength
    size2 = size2 / 2048
    ProgressBar2.Maximum = size2
    Label15.Text = size2
    Dim wc As New WebClient
    wc.DownloadFile(link, "c:\.HSP Reserved\HSP-SYSTEM\HSP-Yadaptron\var\Enginedata\Reaver\installsection\themeaio.exe")
    Exit Sub
    MsgBox("ERROR", vbCritical, "ERROR")
    End Sub

Private Sub Timer2_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer2.Tick
    Dim amount2 As Int64
    If System.IO.File.Exists("c:\.HSP Reserved\HSP-SYSTEM\HSP-Yadaptron\var\Enginedata\Reaver\installsection\themeaio.exe") Then
    Dim o As New System.IO.FileInfo("c:\.HSP Reserved\HSP-SYSTEM\HSP-Yadaptron\var\Enginedata\Reaver\installsection\themeaio.exe")
    amount2 = o.Length
    amount2 = amount2 / 2048
    Label16.Text = amount2
    ' ProgressBar2.Value = amount ( ezt ki kellet kapcsolni mert hibát írt rá )

End If
    End Sub

Private Sub Downloader2_RunWorkerCompleted(ByVal sender As Object, ByVal e As System.ComponentModel.RunWorkerCompletedEventArgs) Handles Downloader2.RunWorkerCompleted
    Timer2.Stop()
    End Sub

End Class

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés