- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trisztan94 #5483 üzenetére
A CustomMessageBox hergelését javasolnám inkább, például a "gyári" gombjai helyett a Contentbe rakj egy vízszintes Gridben három gombot.
A korábbi kérdéseidre: oda tedd a Taskot, ahol releváns. Megjeleníted valahol at eredményét? Akkor VM. Befolyásolja a hívásaidat? Akkor Service (avagy Model kicsit tágabban értelmezve).
A utility osztályokat és extensionöket én egy külön Utility névtérbe szoktam rakni, aztán usingolom ahol kell. A nyelvi fájl akár maradhat is a gyökérben.
adam014: Akkor ezek szerint sose használtál Popupot.
-
Alexios
veterán
válasz
trisztan94 #5483 üzenetére
Ott a forrása, akár hozzáadhatsz még egy gombot
Vagy esetleg egy popup-ba raksz valamit, és ugyanúgy fog kinézni szerintem, abba meg annyi gombot raksz amennyit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest