- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Akkor olvasd el még egyszer, pont azt mondtam, hogy maszkkal működött nálam, egyből (maszkkal teszteltem elsőre is, mivel maskedtextboxot én sem maszk nélkül szoktam használni
). Maszk nélkül meg nem, de mivel maszk nélkül nem teszteltem, amíg nem írtad az #531-et, ezért nem vettem észre, hogy úgy meg nem működik.
Igen, tákolás, mivel egy hiba következtében kell ehhez folyamodni. Nem úgy értve tákolás, hogy nem jó megoldás, hanem úgy, hogy van egy hiba, ami miatt nem működik a Select eljárás úgy, ahogy azt elvárnánk, és emiatt ''tákolni'' kell. Teljesen mindegy, hogy Mark Rideout írta vagy sem.. Nem a megoldás fikázása volt egyáltalán.
Én nem írtam, hogy szálak közötti függvényhívás, mert ez eleve értelmezhetetlen... De szálak közötti kommunikációra szokás általában használni, amikor szükséges az invocation. Ahhoz, hogy egy control a saját állapotát megváltoztassa, ahhoz nem kell invocationnel hívni a metódusait, ha megfelelően van megírva a control, és a metódusai úgy viselkednek ahogyan azt elvárjuk tőlük. Ezért akadt fel a szemem az invoke hallatán. Éééérteeed??
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Posta, csomagküldés
- DOOM - The Dark Ages
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest