Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Akkor olvasd el még egyszer, pont azt mondtam, hogy maszkkal működött nálam, egyből (maszkkal teszteltem elsőre is, mivel maskedtextboxot én sem maszk nélkül szoktam használni
). Maszk nélkül meg nem, de mivel maszk nélkül nem teszteltem, amíg nem írtad az #531-et, ezért nem vettem észre, hogy úgy meg nem működik.
Igen, tákolás, mivel egy hiba következtében kell ehhez folyamodni. Nem úgy értve tákolás, hogy nem jó megoldás, hanem úgy, hogy van egy hiba, ami miatt nem működik a Select eljárás úgy, ahogy azt elvárnánk, és emiatt ''tákolni'' kell. Teljesen mindegy, hogy Mark Rideout írta vagy sem.. Nem a megoldás fikázása volt egyáltalán.
Én nem írtam, hogy szálak közötti függvényhívás, mert ez eleve értelmezhetetlen... De szálak közötti kommunikációra szokás általában használni, amikor szükséges az invocation. Ahhoz, hogy egy control a saját állapotát megváltoztassa, ahhoz nem kell invocationnel hívni a metódusait, ha megfelelően van megírva a control, és a metódusai úgy viselkednek ahogyan azt elvárjuk tőlük. Ezért akadt fel a szemem az invoke hallatán. Éééérteeed??
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Path of Exile (ARPG)
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Nintendo Switch 2
- TV antenna és jelerősítés
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Maszk nélkül meg nem, de mivel maszk nélkül nem teszteltem, amíg nem írtad az #531-et, ezért nem vettem észre, hogy úgy meg nem működik.