Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
Igen, Master - Detail kapcsolatról van szó és épp az a problémám, hogy pont úgy működik -ezek szerint jogosan - ahogy az általad linkelt példa is mutatja, azaz annyi tételt nyom a lapra amennyi csak fér, bár valóban összevonja a tétel sorokat a számlák alá, de nem tudom rávenni, hogy ne így csinálja, hanem ha véget ért egy számla, akkor egyszerűen dobjon lapot és csinálja a következőt.
Nem értem miért nem megy, holott szerintem teljesen logikus lenne a dolog, de mégse jön össze. Jobb híjján persze így is jó, hogy egyesével töltögetem a táblákat, csak épp sokkal lassabb és főleg sokkal - sokkal rondább megoldás.
De mindegy, azért még nézegetem, hátha rájövök, hogy tudnám rávenni, hogy akkor csak az adott számlához tartozó tételeket nyomtassa egy lapra és folytonosan az összeset.
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Wuthering Waves
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő