- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Sk8erPeter #2111 üzenetére
Én nem látom előfeltételnek a jó programozást és az egyetem időbeni befejezését.
Egy évfolyam társam tavaly abszolvált és - hála az égnek, nem és nem rosszmájúságból írom - úgy kivágták a szakdolgozat védésről, mint a sicc.. gyakorlatilag valahogy végig evickélte a féléveket.
Én 1 év csúszásban vagyok.. bizony az analízis komolyabb volt, mint elsőre gondoltam volna. Foghatnám a munkára is, meg egyéb körülményekre is a dolgot, de tudom, hogy vannak nálam sokkal ügyesebbek is, ettől még mindent meg kell tenni a fejlődésért és nem szeretek átcsusszanni tantárgyakon -
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter #2111 üzenetére
Természetesen az egyetem időben elvégzése nem az egyetlen mérvadója annak, hogy kiből lesz jó programozó. Azonban lássuk be, az én közvetlen évfolyamtársaim közül egyet sem tudnék mondani, aki azért bukott meg, mert fasza programozó lenne (hozzáteszem volt aki ezt hitte magáról, na ő volt az egyik legsötétebb), hanem mert agyhalottak voltak.
A munkahelyemen viszont tudok mondani olyan programozót, aki nálam nagyságrendekkel jobb, mégis csúszkál az egyetemen, mert főállásban napi 10-12 órát dolgozik, és mellette minimális ideje van tanulni (plusz éppen semmit nem is ad a tudásához az egyetem, csak meglesz a papírja arról, amihez egyébként is nagyon ért).
Szóval ilyenek is vannak, de ez nagyon ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest