Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Na, jövök én is ide tanulni. Elkezdtem egy könyvet, most abból tanulok, címe: Microsoft Visual C# Step By Step... elég használható a könyv, akit érdekel! Megvettem, 35 euro volt, de megéri szerintem! Teljesen az alapoktól mutatja be a C# nyelvet, alapvetően már kizárólag WPF alkalmazásokat készíttet az első perctől kezdve (leszámitva az első konzolos példát), kérdésem: WPF-é a jövő? Csak azért kérdem, mert ebben XAML van (és nem tudom ez pl jó-e), meg hasonló dolgok, amik igencsak elütnek a jólmegszokott nativ .net forms alkalmazásoktól... csinál ilyet valaki? Mindegy, megtanulom ha már elkezdtem, csak érdekelne, hogy mennyire van erre kereslet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest