- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
hc89yk
csendes tag
Légyszi mindenki!
Ha valaki minimális kiinduló pontot tudna adni a problémámhoz nagyon megköszönném!
Sziasztok,
AForge.NET témakörben kérdeznék egy olyat, ha esetleg valaki tudna válaszolni, hogy:
ColorFiltering filter = new ColorFiltering();
filter.Red = new IntRange(0, 150);
filter.Green = new IntRange(170, 255);
filter.Blue = new IntRange(0, 190);
filter.ApplyInPlace(uimage);Ezzel a kódrészlettel lehet beállítani azt, hogy a program a képen melyik színre reagáljon. Ez perpillanat a zöld színt képes megtalálni. Próbálkoztam már más szín range-ének megadásával, de ezen kívül semmi másra nem reagál. Kerestem google-ban ilyet, hogy range calculator (lehet ez egy naív ötlet volt), de ilyet se találtam. Ha esetleg valaki foglalkozott már ezzel, megköszönném ha kisegítene. Legfőképpen még a kék, piros és sárga színek kellenének nekem, de igazából ha tudja valaki mi alapján lehet belőni neki a színeket, azt mégjobban megköszönném.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Tudom, hogy már egyszer kérdeztem ugyan ezt, de gondoltam megpróbálom még egyszer, hátha most valakinek lesz egy félmondatnyi ötlete!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest