- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhönce
csendes tag
Üdv!
A hibakód: 429 Runtime error
A program egy másik alkalmazást vezérel SendeKeys-ekkel. (Aminek a Windows neve zárójelben van a Tasks-nál. Ez elvileg bármi lehet ami éppen fut, pl. ''Számológép''.)
Word-ben csináltam aztán VB6-tal is rendben volt sokáig. Ennek már 6 éve most meg egyikben sem megy ez az egyetlen sor.
Probáltam win98 alatt is a régi gépemen ugyanúgy ahogy akkoriban lehetett de teljesen ugyanez az eredmény.
Annyira jutottam összesen hogy beíráskor csak akkor jelenik meg a Tasks() paramétere, ha a References ablakban kijelölöm a Microsoft word Object Libraryt.
Talán valamilyen objektum vagy referencia kellhet ami régen megvolt most meg hiányzik? -
Möhönce
csendes tag
Sziasztok!
Még pár éve írtam egy rövid progit ami tartalmazott egy ilyen sort:
Tasks(''Programnév'').Visible = False
Akkor rendben ment de most valamiért ezt a hibát adja:
AktiveX component cant create object
Nem vagyok otthon VB-ben és nem emléxem már mit hogy csináltam akkoriban. Miért nem jó most? Talán valami komponens kell neki? A weben ennyit találtam róla:
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/aa212443(office.11).aspx
Légyszi segítsen aki tud. Meg vagyok lőve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest