Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Meggyi001: A kérdés...
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhönce
csendes tag
Üdv!
A hibakód: 429 Runtime error
A program egy másik alkalmazást vezérel SendeKeys-ekkel. (Aminek a Windows neve zárójelben van a Tasks-nál. Ez elvileg bármi lehet ami éppen fut, pl. ''Számológép''.)
Word-ben csináltam aztán VB6-tal is rendben volt sokáig. Ennek már 6 éve most meg egyikben sem megy ez az egyetlen sor.
Probáltam win98 alatt is a régi gépemen ugyanúgy ahogy akkoriban lehetett de teljesen ugyanez az eredmény.
Annyira jutottam összesen hogy beíráskor csak akkor jelenik meg a Tasks() paramétere, ha a References ablakban kijelölöm a Microsoft word Object Libraryt.
Talán valamilyen objektum vagy referencia kellhet ami régen megvolt most meg hiányzik? -
Möhönce
csendes tag
Sziasztok!
Még pár éve írtam egy rövid progit ami tartalmazott egy ilyen sort:
Tasks(''Programnév'').Visible = False
Akkor rendben ment de most valamiért ezt a hibát adja:
AktiveX component cant create object
Nem vagyok otthon VB-ben és nem emléxem már mit hogy csináltam akkoriban. Miért nem jó most? Talán valami komponens kell neki? A weben ennyit találtam róla:
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/aa212443(office.11).aspx
Légyszi segítsen aki tud. Meg vagyok lőve.
Új hozzászólás Aktív témák
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Death Stranding Director s Cut
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest