- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Bár nem szólt hozzá senki, azért előrébb jutottam közben.
Sikeresen beüzemeltem egy FileDialog objektumot némi internetes kutakodás után.
De továbbra is érdekelne, hogy OpenRecordsetttel vagy más hasonló függvénynel hogyan tudok meghívni név alpján egy elmentett lekérdezést.
Illetve közben előjött még egy kérdés az, hogy hogyan lehetséges-e egy modulból, egy másik modulban lévő függvényt meghívni. -
L3zl13
nagyúr
válasz
[HUN]Zolee #524 üzenetére
Igen, de a .NET felpakol egy pár VB* nevű fájlt, tehát szvsz csak máshogy hívják, de ugyanúgy szükség van valamilyen dll-re a futtatáshoz.
Nálam pl D:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322\Microsoft.VisualBasic.dll ami az infója szerint Visual Basic Runtime Library. (És itt semmilyen VB fejlesztői környezet nincs feltéve.) -
L3zl13
nagyúr
válasz
[HUN]Zolee #519 üzenetére
Szvsz neked a Microsoft.NET mappában van a megfelelője. Szóval ugyanaz a helyzet.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Access VBA kérdés:
Most ismerkedem Accesben a VBA-val.
Van egy lekérdezésem, aminek eredményéből ediig egy külső progi segítségével (majdhogynem manuálisan) generáltam egy meghatározott formárumú TXT fájlt.
Most szeretném ezt az utolsó lépést egy access modulban elvégezni.
Addig eljutottam, hogy lefuttatom a lekérdezést, és egy stringben összefűztem a TXT-be elmentendő szöveget.
Most szeretném, ha az access ezen a ponton feldobna egy save as ablakot, amiben megadhatnám, hogy hova mentse el a fájlt, és milyen néven, már ha ez lehetséges.
Másik kérdés, egy apróság, de még nem jöttem rá. Jelenleg a lekérdezést úgy futtatom, hogy OpenRecordset-nek megadom az SQL mondatot. (Set rsEredmeny = CurrentDb.OpenRecordset(''SELECT...'')
Hogyan lehet egy eltárolt lekérdezés eredményéhez hozzáférni név alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest