- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baboka
tag
Köszönöm ez egyelőre jó. Az előző formátumnál arra gondoltam hogy ez a színezés ez egy előre formázott táblázatban lesz, nagyon sok oszlopa van azért kell ez hogy az egész sort átszínezi ha rajta állok és ha más sorba kerül az aktív cella akkor, az előző sornak a formátumát állítsa vissza. Nem tudom mennyire írom érthetően, még eléggé amatőr vagyok VBA-ból
-
Baboka
tag
Sziasztok!
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, Range("A1:A50")) Is Nothing Then Exit Sub
If Selection.Cells.Count > 1 Then Exit Sub
If Target <> "" Then
Rows(Target.Row).Interior.ColorIndex = 10
Else
Rows(Target.Row).Interior.ColorIndex = xlNone
End If
End Subezt a programot szeretném úgy átalakítani hogy ha kijelölök egy cellát akkor az egész sort beszinezze, de ha másik cellát jelölök ki akkor az előző sor visszaálljon az előző állapotába.
-
Baboka
tag
válasz
ArchElf #1397 üzenetére
sajna value-vel sem megy ugyan azt dobja ki, kérdezz meg bármit válaszolok mindenre csak már nem ez az első makró aminél ezt a hibát kapom
For i = fk + 1 To ssz
If (Sheets(2).Cells(i, eo).Value <> "") Then
For j = fk + 1 To ssz
If (Sheets(1).Cells(j, mo1).Value = Sheets(2).Cells(i, mo1).Value) And (Sheets(1).Cells(j, mo2) = Sheets(2).Cells(i, mo2)) And (Sheets(1).Cells(j, mo3) = Sheets(2).Cells(i, mo3)) Then
For k = 1 To osz
Sheets(1).Cells(j, k) = Sheets(2).Cells(i, k)
Next k
End If
Next j
End If
Next i -
Baboka
tag
sziasztok!
Elkezdtem egy táblaösszemásoló makrót megírni, még kezdő vagyok nagyon, ezt kérem figyelembe venni, de az a problémám hogy mindig a jó kis runtime error 1004 jön ki a program ciklusainál
For i = fk + 1 To ssz
If (Sheets(2).Cells(i, eo) <> "") Then <----------------itt áll le
For j = fk + 1 To ssz
If (Sheets(1).Cells(j, mo1) = Sheets(2).Cells(i, mo1)) And (Sheets(1).Cells(j, mo2) = Sheets(2).Cells(i, mo2)) And (Sheets(1).Cells(j, mo3) = Sheets(2).Cells(i, mo3)) Then
For k = 1 To osz
Sheets(1).Cells(j, k) = Sheets(2).Cells(i, k)
Next k
End If
Next j
End If
Next ifk: táblafejléc kezdete
eo: ellenőrző oszlop, ha üres akkor meg sem kell vizsgálni
mo1,2,3: adatoszlopok száma, amiket meg kell vizsgálniaha tudtok segíteni akkor előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest