Hirdetés
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Vagy ami még egyszerűbb lett volna, ha a varázslóval megcsináltatod az adatbázis kapcsolatot, majd az ott kialakított connectionstringet használod. Sok connectionstringes szopástól megkíméltem már magam a varázslóval.
Ha jól emlékszek a varázsló automatikusan hozzáadja a szükséges referenciákat is, a solution-höz. Ezután már ninics más dolgod, mint kitörölni a kapott dataset-et, és beírni a kilesett connectionstringet a gomb nyomás mögé. -
rákász
csendes tag
Megvan a megoldás
Oledb objektumcsoport = mdb file-okhoz történő csatlakozás esetén használatos
SqlServerCe objektumcsoport = sdf file-okhoz történő csatlakozás esetén használjuk.Én Oledb.OledbConnection objektummal akartam meghívni egy olyan adatbázishoz történő csatlakozást, melyhez valójában SqlServerCe.SqlCeConnection objektum kell...
Amit még tudni kell, hogy az SqlServerCe objektumcsoport csak akkor meghívható, ha a Project -> Add Reference menü alatt, a .NET tabnál hozzáadod a System.Data.SqlServerCe referenciát a projektedhez.
Hát ennyire volt egyszerű a megoldás, de hála a microsoftos gyerekek hamar válaszoltak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest