Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Vagy ami még egyszerűbb lett volna, ha a varázslóval megcsináltatod az adatbázis kapcsolatot, majd az ott kialakított connectionstringet használod. Sok connectionstringes szopástól megkíméltem már magam a varázslóval.
Ha jól emlékszek a varázsló automatikusan hozzáadja a szükséges referenciákat is, a solution-höz. Ezután már ninics más dolgod, mint kitörölni a kapott dataset-et, és beírni a kilesett connectionstringet a gomb nyomás mögé. -
rákász
csendes tag
Megvan a megoldás
Oledb objektumcsoport = mdb file-okhoz történő csatlakozás esetén használatos
SqlServerCe objektumcsoport = sdf file-okhoz történő csatlakozás esetén használjuk.Én Oledb.OledbConnection objektummal akartam meghívni egy olyan adatbázishoz történő csatlakozást, melyhez valójában SqlServerCe.SqlCeConnection objektum kell...
Amit még tudni kell, hogy az SqlServerCe objektumcsoport csak akkor meghívható, ha a Project -> Add Reference menü alatt, a .NET tabnál hozzáadod a System.Data.SqlServerCe referenciát a projektedhez.
Hát ennyire volt egyszerű a megoldás, de hála a microsoftos gyerekek hamar válaszoltak.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- ZIDOO médialejátszók
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- BMW topik
- További aktív témák...
- Cooler Master Elite Power 400W (RS400-PSAPI3 tápegység
- SilverStone 400W (SST-ST50F-ES230 tápegység
- Thermaltake Berlin 630 W-os ATX tápegység (TR2-630AH2NSW) 630 Watt 80+
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó
- LEPA N sorozatú 500 W-os tápegység, N500-SA
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest