Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Vagy ami még egyszerűbb lett volna, ha a varázslóval megcsináltatod az adatbázis kapcsolatot, majd az ott kialakított connectionstringet használod. Sok connectionstringes szopástól megkíméltem már magam a varázslóval.
Ha jól emlékszek a varázsló automatikusan hozzáadja a szükséges referenciákat is, a solution-höz. Ezután már ninics más dolgod, mint kitörölni a kapott dataset-et, és beírni a kilesett connectionstringet a gomb nyomás mögé. -
rákász
csendes tag
Megvan a megoldás
Oledb objektumcsoport = mdb file-okhoz történő csatlakozás esetén használatos
SqlServerCe objektumcsoport = sdf file-okhoz történő csatlakozás esetén használjuk.Én Oledb.OledbConnection objektummal akartam meghívni egy olyan adatbázishoz történő csatlakozást, melyhez valójában SqlServerCe.SqlCeConnection objektum kell...
Amit még tudni kell, hogy az SqlServerCe objektumcsoport csak akkor meghívható, ha a Project -> Add Reference menü alatt, a .NET tabnál hozzáadod a System.Data.SqlServerCe referenciát a projektedhez.
Hát ennyire volt egyszerű a megoldás, de hála a microsoftos gyerekek hamar válaszoltak.

Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A hónap végén érkezik a The Division: Resurgence
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Öt év után újra előkerült a SiN Reloaded
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest