Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Ezt a megoldást már korábban elvetettem.
Meg lehetne így is oldani nem arról van szó, csak mondjuk jelen esetben kb. 13000 sort kellene másolni egyik táblából a másikba. Nem próbáltam ki, hogy ez mennyi ideig tart, de lassabb gépen (amiből itt akad elég) gondolom azért nem egy pillanat alatt megy végbe.
Ha feljebb olvasol egyéb más érveket is felhoztam amiért nem kívánom szétválasztani több fájlra a programot.
Ha már így is lenne, akkor egyszerűbb lenne az ha csinálnék egy segédfájlt és ez indulna először, ebből pedig külső fájlt már (ha jól emlékszem) lehet úgy nyitni, hogy megadom, hogy szerkesztésre vagy olvasásra nyíljon meg.
Ezt a megoldást egy másik programban már alkalmazom, de pont az lenne a lényeg, hogy nem akarok segédfájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő