- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyuki
csendes tag
Hali! megint én...
elsősorban liksoftnak szól kérdés,mert ő ebben nagy szaki(nak tünik
)
barátkozom virtualdubbal nagyon sok mindent tudok,nagyon jó,imádom.Olyan filtert,plugint keresek ami egy 2d-s filmből,animéből 3d-set tudna csinálni ugyanazzal algoritmussal amivel mozikba készül (piros-kék) létezik ilyen?ha igen hogy kell használni?előre is köszöntem.
-
xyuki
csendes tag
nem úgy...hanem egy egy videonál nem egy részbe...most állitgatam csak annyi hogy előbbre van a hang..ötlet?
-
xyuki
csendes tag
Nincs mit,de akkor még egy segitséget szeretnék kérni
van hogy a hang kicsit előrébb van mint a video,vagy forditva.Mit tudnék tenni? -
xyuki
csendes tag
Na ujra én
Csak megoldást elárulom hátha valaki igyanigy járnaSok aac kodeket néztem (coreaac) na az nem vált be..de hála ennek elindult:
http://home.comcast.net/~fcchandler/AACACM/index.htmlKöszönöm a figyelmet és mindenkinek aki probálkozott segiteni
Yuu
-
xyuki
csendes tag
prohardver.hu/dl/upc/2011-09/06/340265_vp19hpwlbfwxfxag_nevtelen_2.jpg
-
xyuki
csendes tag
Ááá,meg a használatát se értem.azt hittem valami virtualdub audio filter
De akkor részletesebben a hiba:
no audio decompressor could be found to decompress the source audio format (source format tag: 00ff)
Kép:
-
xyuki
csendes tag
google megvolt,de a másik linket nem aláltam..k-liteot felraktam de hát semmi...megprobálom a linket,köszi
-
xyuki
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni..
Adott egy mkv file,amit divxbe szeretnék rakni,ezzel nincs is baj..csak a audiofile aac,amivel virtualdubnak baja van.(audio compressor blabla...00ff-es hiba.)Probáltam egy programmal amiből kiszedtem az aac-t átrakva mp3ba és ugy belerakva virtualdubba..Csak mihelyt kiirtam 5 perc után leesett hogy valami iszonyatosan csuszik a hang a videohoz képest.Tehát nincs valami filter vagy codec amely segitségével nem dobja fel az audio compressor izéjét hanem lehetne konvertálni azzal együtt és beállithatom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest