Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Nem találtam megfelelőbb topicot.
Valamely DirectShow Filter ütközésem lehet, mert ha a Graphedit-ben az insert filter menüben megpróbálom kinyitni a "DirectShow Filters" ágat, akkor azonnal kilép. Pár napja még működött, igaz, azóta telepítgettem egy csomó videólejátszó, encoder programot, biztosan ezek közül valamelyik okozzza a gondot. Nagy szükségem lenne a graphedit-re, de emiatt nem szeretném újrahúzni a windows-t (xp pro sp2 hun). Manuális DS filter regisztrálgató/unregisztrálgató programokat már találtam, de lehetetlenségnek tartom kipróbálgatni azt a hegyomlásnyi kombinációt.
Nincs DS filter ütközésre automatikus program?(lejátszással, meg amúgy semmi más videó, audió szerkesztgetéssel nincs problémám, codec csomagot sem raktam fel)
-
marcee
addikt
Amikor VirualDubMod-ban megnyitod az audio stream-et (vagy bármilyen videot aminke vbr mp3 a hangja) feldob egy ablakot, hogy atya világ, hiszen ez vbr és ilyen meg olyan borzasztó, akarod-e hogy segítsek mert különben csúszni fog. Na ott kell a NO-ra klattyolni és akkor nem csúszik, ha amúgy jó a filmedhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tőzsde és gazdaság
- Mozilla Firefox
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Google Pixel topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest