Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

zoli1982
tag
A film Xvides avi, aminek a hangja AC3-as, így nem eszi meg az asztali DVD. Csak a hangot kell alakítani.
De szerintem feladom, mert most látom, hogy az egyik filmem hangja AC3 és lejátssza az asztali dvd is... Marha jó komolyan mondom... Egyik AC3-as videót lejátsza, másikat meg nem.. Szal akkor abba maradok magammal, hogy amit lejátszik azt asztaliban nézem meg, amit meg nem azt gépen... De már megőszültem, és ezt már sose fogom érteni
[Szerkesztve] - 

zoli1982
tag
Egyébként ez akaszt ki, de nagyon:
Ugy csináltam ahogy mondtad: vagyis filmről leszedtem a hangot és mp3-at csináltam belőle, majd NaDub-ban film megnyit (Videó: direct stream copy) és a hangnál betallóztam az mp3-at és azt is direct stream copy-ra tettem... Majd elmentettem... Nem játsza le az asztali lejátszó...
Viszont, ha a hangot (wav-ot) a VirtualDub-ban full compressnél MP3-ra állítom, akkor tökéletesen megcsinálja, addig amíg nem áll meg 32%-nál a dolog... Az addig elkészült 32% jó, mert felírtam DVD-re és van hangja az asztali dvd-lejátszón is...
Szóval kezdek begolyózni, mert a két módszer ''szerintem'' lényegében ugyanaz, csak míg egyiknél külön progi csinálja az mp3-at wav-ból, a másik (VirtualDub) meg maga... Mi lehet a két módszer közti különbség az átalakításban, hogy egyikkel jó (lenne) ha nem álna meg 32%-nál, a másikkal meg nem jó? 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest