Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Pont ezt szeretném, de eddig akármivel konvertáltam, nem működött
a disk2vhd után is azt mondta, nem használható, easeus todo clone image, nem használható, macen dmg nem használható, nem konvertálható
az új MacOS szabályai alapján nem tudok már teljes hozzáférést adni a lemez kezeléshez a virtualboxnak, így a saját beépített convertáló rutinja joghibával elszáll. -
biker
nagyúr
Help me

Van egy Win XP klónozott hdd-m. Ezt próbálnám feléleszteni Virtualbox vagy Parallels segítségével, egyik sem sikerül. már vagy 4 megoldást próbáltam, a létrehozott disk image nem kezelődik egyik appban sem.MacOS + virtualbox és MacOS + parallels.
Próbáltam a parallels-ben futtatott windowsban lévő wines Virtualboxot is, az sem eszi meg.Tudtok MűKÖDŐ leírást adni? (nem csak google első találat, hanem ami próbált darab)
-
biker
nagyúr
üdv
Virtualboxom még nem volt, de linuxra nincs parallels, és van egy parallelsen 2 éve dolgozott win7 image-em
Vbox be tud importálni parallelses image-et? vagy felejtős?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest