Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
VladimirR #68 üzenetére
nincs benne csak a video, egér driver. A hálókártyához is máshonnan töltöttem drivert. Viszont olyat hogy ich ac97 driver, csak BeOS-hoz találtam, aztán úgy láttam ez az inteles lapokon olyan szabvány chip lehet, sokféle gyártásban. Feltelepítettem hát egy inteles drivercsomagot, nem találta meg. Telepítettem realteket, mert olyan chipeket raknak rá, az az eredeti gyártó -> kékhalál úgy hogy még csökkentett módban sem indul...
win update nincs, mivel egy ilyen nagyon kicsi xp-t raktam(tinyxp). A fullos xp bullshitjei valahogy nem igazán hiányoznak, de úgy látszik mégis egy fullos xp-ből kell nlite-olnom egy kicsit, amiben meghagyom az updatet. Vagy a másik lehetséges megoldás, hogy berakom az iso-ba a fullos drivers.cabot, mert az is ki lett irtva a kis xpből, és hátha abban legalább soundblaster 16 driver van, sőt valószínű, mert emléxem jópár éve a p1-esemnél az akkor használt sb 16-ot a win98 is alapból felismerte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- NVIDIA® driverek topikja
- Robogó, kismotor
- Gumi és felni topik
- Home server / házi szerver építése
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Fallout New Vegas Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3646, 94% Akksi
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest