Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
A VirtualBox kezelőben egyértelműen nincs betű jele, mivel ott csak azt írja, hogy IDE Primary Master, IDE Primary Slave. stb. Betű jelet csak a DVD-nek ad. pl d:
Magam megosztott mappáknak adhatok betű jelet.
Fogalmam sincs miért nem látja, a fájlkezelő, saját gép stb. pedig mindenhol ahol meg lehet nézni jelzi, hogy az adott Virtuális géphez csatolva van. Ami működik, ott nem merem próba miatt kivenni, mert félek, ha újra kapcsolom, nem fogja látni.
Azért használom, mert van olyan program ami XP-n megy tökéletesen, ill. különböző szűz rendszereken tesztelem a munka eredményét.
Mikor feltettem a Win 7-et először az Microsoft Virtuális XP-jét próbáltam, csak után ismertem meg a jelenlegit. Akkor a Microsoftos Wirtuális lemezt is simán látta, most azt sem, pedig semmi nem változott rajta.
Nagyon dühít, mert sokat segítene a munkában, ha menne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest