- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
Nem tudom ez a PÜ-s megoldás (a kártyákat leszámítva) miért nem jó? Ha akarsz csinálj a saját kódodhoz vmi rejtvényt vagy akármit, én kiváncsi vagyok hogy kihez kerül a kód...
Semmi sértés nincs most a szavaimban, de kérnek olyanok is, akiket én csak nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem látok az általam látott topicokban, amivel nincs is semmi baj, pusztán jó legalább egy avatart és egy nevet azonosítani az átadott játékhoz (Multkor pl trade topicba írtam hogy van felesleges Dead Island Epidemic giftem, és olyan is jelentkezett érte aki még csak nem is regisztált PH-ra). Meg így legalább a közösségen belül marad a kód... De tényleg még én érzem magam rosszul hogy ajánlok fel kódot..Szerk: alratar: piacról ígyis úgyis kell kártyákat vennie vagy cserélnie... Ha annyira akar craftolni akkor meg miért nem vette meg az 1$-os bundli csomagot? Nme is elég már a játék, még e-p@nisz növelés is kell?
Tényleg kezdem magam kellemetlenül érezni...
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
Assimilator
őstag
Ez az "általunk" használt "bot" vagy "real/igazi ninja" inkább gyűjtőnév. Nem csak a szó szerint vett botokat tartalmazza. Hanem a "tépem a kódot, azt se tudom mi az, nem baj, csak több legyen az accomon" emberkéket is tartalmazza.
Azok az emberek a kérdőjellel is tudnak mit kezdeni. **sznak megköszönni stb. stb. stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest