- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
Akkor én egy ufonauta vagyok..
mert engem már a 30 fps zavar! (nem látom egyenletesnek) És ne hasonlítsuk össze a filmekkel mert azoknál a 30 fps egész másképp érvényesül. Hosszú lenne részletesen elmagyarázni, de ha pl. egy gyors mozgású jelenetnél megállítod a képet akkor látni fogod, hogy kép el van mosódva. Na ezért látod filmek esetén a 30fps-t is folyamatosnak! A 3D kártyák minden képkockát élesen rajzolnak ki (kivéve a 3dfx motion blur próbálkozását) így mivel nincs ''tompítva'' az átmenet a képkockák között, csak magasabb fps-nél látod igazán simának a mozgást. Szerintem ez játékoknál 50-60 fps körül kezdődik, és kb 85-100-tól már a perifériás látásoddal is folyamatosnak érzékeled. (Bár ez már nem tudatos érzékelés és egyénenként változhat. Hasonlóan mint a hallás: van aki meghallja az egészen magas hangokat is, van aki nem.)
''Szóval a probléma 30fps alatt kezdődik mert ott a szaggatás miatt nehezen dolgozza fel a képeket a szem.''
Hát amíg így gondolod, hogy a képeket szem dolgozza fel (
) addig nem is vitatkozom veled. Nézz utána. Esetleg a perifériás látás fogalmával is megismerkedhetnél. Persze csak ha érdekel, de addig kérlek, hogy ne nyissunk vitát ezen.
üdv: Gv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert engem már a 30 fps zavar! (nem látom egyenletesnek) És ne hasonlítsuk össze a filmekkel mert azoknál a 30 fps egész másképp érvényesül. Hosszú lenne részletesen elmagyarázni, de ha pl. egy gyors mozgású jelenetnél megállítod a képet akkor látni fogod, hogy kép el van mosódva. Na ezért látod filmek esetén a 30fps-t is folyamatosnak! A 3D kártyák minden képkockát élesen rajzolnak ki (kivéve a 3dfx motion blur próbálkozását) így mivel nincs ''tompítva'' az átmenet a képkockák között, csak magasabb fps-nél látod igazán simának a mozgást. Szerintem ez játékoknál 50-60 fps körül kezdődik, és kb 85-100-tól már a perifériás látásoddal is folyamatosnak érzékeled. (Bár ez már nem tudatos érzékelés és egyénenként változhat. Hasonlóan mint a hallás: van aki meghallja az egészen magas hangokat is, van aki nem.)
) addig nem is vitatkozom veled. Nézz utána. Esetleg a perifériás látás fogalmával is megismerkedhetnél. Persze csak ha érdekel, de addig kérlek, hogy ne nyissunk vitát ezen.