Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Valaki tudna segíteni abban, hogy mi az az igényes (=nem 90-es évek végét idéző gifparádé) honlap, ahol hangeffekteket találok (mp3-ban) ingyen?
Az érdekelne, hogy pl. e videó elején lévő hangeffektet (amire a feliratok bejönnek), és hasonlóakat hogy/hol találok meg? Elég sokféle youtube csatornát követek (kiemelném pl dancsóét) és nagyon tetszenek a különböző hangeffektjek, de ez a nagy gondom, hogy nem tudom, hol van egy terjedelmes, színvonalas effekt-tár, amit a "szakmában" bevett szokás használni.
2,5 éve kezdtem a windows movie makerrel és most tértem át sony vegasra (13.0), ég és föld a kettő. Nagyjából már meg tudom csinálni a movie makerbe beépített automatizált dolgokat (mint a pan & zoom, fading), nagyon egyszerűen lehet hangot növelni/csökkenteni, streameket kezelni, médiát vágni, de az animációkkal még nagyon nem tudok mesterkedni, ebből is fakadna egy kérdésem:
Amikor egy text mediának beállítok animationt (pl "popup"), akkor miért van az, hogy többször is végrehajtódik ez az animáció? Hol lehet azt beállítani, hogy mikor történjen meg? -
geckowize
őstag
Hello! Nagyon idegesítő a Windows Movie Maker, mi az a progi ami ugyanazt tudja, csak nem omlik össze és nincsenek olyan hibák, hogy a hajamat tépem? Sony Vegas nem viszi mp4-et meg 3gp-t és nekem ezek is kellenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest