Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
A kérdéseiteket az Azonnali VGA-s kérdések órája topicban tegyétek fel.
Ezt zártam.
-
vizisun
csendes tag
Üdv!
Ma vettem új gépet, alaplap: P8Z68V LX proci: Intel i5-2320 2x4gb memória 60gb ssd, van hozzá egy 550w chieftec tápom, ami teljesen jó, meg egy HD4890 1gb gddr5 videokártyám, amit használni szeretnék, de BIOSban nem tudtam beállítani, hogy ezt használja, az integrálton van csak kép ha rádugom, pedig a bios beállításainál az Initiate Graphic Adapter PCIE / PCI -re van állítva. Mi lehet a probléma? A videokártyámra dugva a monitort semmi kép, windows nem is látja így mint eszköz. Próbáltam a másik PCIe slotba tenni az alaplapba, úgy se látta. Próbálkoztam iGPU multi monitorral, semmi a videokártyától, csak az integrálton van kép... (2 monitorom van)
valami ilyesmi nekem is most, de így nem jó.
http://www.bjorn3d.com/Material/revimages/motherboards/Asus_P8Z68_V_PRO/bios3.jpgVárok ötleteket ha van valakinek, előre is köszi!

jól eltoltam, új vagyok még itt, most látom van téma az ilyen kérdéseknek, bocs, lehet trashelni akár
Aktív témák
- Új, garanciás videokártyák- Áfás számlával
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi