Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Sziasztok! Nem igazán találtam helyet a kérdésemnek, ezért bátorkodtam topicot nyitni. Remélem nem para.

Én a Mirillis Action! nevezetű felvevőprogramot használtam játék rögzítésére ezidáig. Viszont mióta újratelepítettem a windows-t, nem tudok normálisan felvenni. MP4 formátumban vagy szaggat veszettül, vagy a kép minősége okádék hiába van 1280x720 -ra és 30fps -re állítva. AVI-ban egy kicsivel jobb, de itt se jó. Világos már-már fakó a kép. Hangot egyik esetben sem rögzít. Már próbálgattam mindenféle beállítást és több játékot is. A mikrofonos beszédem AVI-ban szaggat bár nem olyan keményen. MP4-ben kevésbé.
Ha valaki tudna segíteni, azért nagyon hálás lennék!

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest