Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Batman
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
Pompi uraságnak most teljsen igaza van.
Kérlek keresgélj kicsit meg fogod találni az igazit.
zártam. -
Pompi
nagyúr
válasz
Steelheart
üzenetére
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Steelheart
üzenetére
Megint összefutottunk.

''A Windows beépített Movie Maker 2-jét, és az Adobe Premiere Pro 1.5-öt, de valahogy sehol sem találtam ilyen opciót...''
Az általad említett progikat sajna nem ismerem, de a Vegas-ban tutira van ilyen. Az a neve, hogy PAN/CROP. Próbálj meg vm. hasonlót keresni a Premiere-ben, mert kizártnak tartom, hogy ne tudná. -
Steelheart
senior tag
Ööö... remélem, ez a cím nem túl átfogó
főleg hogy a kérdésem nem az.
Bár más is kérdezhet ide, és akkor talán nem kell minden ilyennek új topicot nyitni.
Nos van egy nagy problémám a vieók összerakásánál. Egy multimédiás bemutatót készítek suliba, amiben vannak videofájlok is. Namost ha van nekem két különböző oldalarányú videóm (példa: 640x480 és 800x368), és azokból mondjuk 1-1 jelenetet akarok egymás mellé rakni a bevezető-introban, akkor mindkettőt hozzáigazítja ahhoz a mérethez, amiben elmentem a fájlt. Tehát ha normál képernyőméretre mentem, 640x480-ban vagy 800*600-ban, akkor egészen addig arányos a kép, míg nem jön az eredetileg 800x368-as felbontású részlet, ahol mindent megnyújt függőlegesen. Eléggé kezdő vagyok a videovágás terén, és még scak két programot próbáltam: A Windows beépített Movie Maker 2-jét, és az Adobe Premiere Pro 1.5-öt, de valahogy sehol sem találtam ilyen opciót, ahol be lehet ezt állítani. Minimum olyat szeretnék elérni, hogy midnen videót a hosszabbik oldala szerint, de arányosan igazítson a felbontáshoz. Mondhattok akármilyen progit, fizetőset is, majdnem mindnek van általában 1 hónapos trialja, az nekem elégnek kell hogy legyen
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

főleg hogy a kérdésem nem az.