Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Amúgy meg médiaszerverek tudtommal nem tudnak felvenni. Eleve mit vegyen fel?
Bár ha jól láttam a Mezzmoban lehet olyat, hogy pl. egy videokamera képét streamelheted pl. tévére, de az sem felvétel, mert ha jól értem ott a valós kameraképet löki át wifin vagy etherneten.
NAS is csak tárhely meg szerver. Mit akarsz azzal felvenni? Ahhoz hogy valamit felvehess, talán kell hozzá valami DVB-C vagy mittomén mi a rák is. Minimum koax vagy optikai bemenet, amin az adás jön nem?
Tehát kis katyvasz van, hogy mit is akarsz tulajdonképpen, mert a médiaszerver tulajdonképpen hálózaton keresztüli lejátszásra való, a felvételt meg gondolom valami DVR-os médiaboxszal lehet megoldani, aminek viszont nem feltétlen kell tudnia médiaszerverként funkcionálni.
Vagy tévedek? Ha jól emlékszem van olyan bluray lejátszó, ami támogat médiaszervereket, természetesen blurayt, van beépített hdd benne, képes bejövő tévéadásokat fogni van 2 hdmi kimenet, analóg audio kimenetek stb... de az alsó hangon vagy 120k.
A másik, hogy én azért tuti nem vennék NAS-t, hogy a gépem helyett egy kb. 5-ször annyiba kerülő másik gép fusson. Van más is, amire nagyobb szükségem lenne.
-
cocka
veterán
De ezek szerint neked megy 24-be egy pc ami DLNA-n streameli amit nézni akarsz a BD playerre.
Egy francot megy! LAN-ban magamat akkor szolgálom ki, amikor igényem van rá. Nyilván nem nézek mindig valamit 0-24-ben, ezért felesleges nonstop futnia. Mást meg minek szolgáljak ki itthonról? Nem vagyok én HBO GO bazmeg!
Másrészt a feltöltési sebességem se teszi lehetővé, hogy itt nonstop naphosszat nézegesse más a tartalmaimat. Meg le is szarom, a DLNA elsősorban LAN-hoz való, a WAN rész csak egy opció, amit vagy kihasználsz vagy nem.
De nekem általában be van kapcsolva mindig valami miatt, szóval... a tévé meg egy másik helyiségben van, szóval nem különösebben érdekel, hogy odaát a gép mit művel.
Ezek ilyen fokozatok érted. Ki mit igényel. Van olyan, aki annyira lusta, hogy még a torrenteket is csak behúzza egy progiba és automatikusan streamelteti magának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest