Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
hcol7
senior tag
felreertes ne essek, en nem szelmalomharcolok itt az (esetleges) irrealis teljesitmenynovekedes mellett, egyszeruen csak arrol van szo, hogy a topikom miatt elterjedt hogy az aida hulyesegeket mer, es tanacsoltak, hogy rivatunerrel nezzem meg, mert ha valami biztosan valos ertekeket mutat, akkor ez az.
most vegre feltettem es eszerint is ennyi -
hcol7
senior tag
leirtam hogy mennyi a teljesitmeny novekedes elobb. olvasd el :)
sztem ami a szuk keresztmetszet , az a 128 bites mem interface. en ezzel magyarazom (bar lehet baromsag) hogy faszan megy 6x aa 16x fsaa mellett is, csak ottvan aza 5 6 masodpercenkenti egyetlen pici beszaggatas.. -
hcol7
senior tag
de szted aida hibaja az is hogy a rivatuner is 640(1280) at ir ki ?
nem flame veletlenul sem, csak megkimelnem az aidas csavot a felesleges hibakeresestol :)
nalam elegge nagy a kulonbseg. tudom hogy mindig a call of dutz val jovok, dehat ez eleg jkol indikalta a gyorsulast.
bios buheralas elott 1024x768 ban 2xaa 4xaf, jatekban minden high re (nem nicest re meg maximumra) allitva, world dynamic detail fastestre allitva. igy megvolt a konstans 60fps
bios buheralas utan mindezt 4xaa 8xaf mellett, jatekban minden maxon, nicesten hozza (60fps, sztem menne feljebb is, de a vsync is bevan kapcsolva) es 1280x1024 es felbontassal
6xaa 16x fsaa mellett ugyanigy elmegy 1024 ben, de ott kb 5-6 masodpercenkent minimalisat beszaggat, ami idegesitett, ugyhogy inkabb maradtam 4xaa 8x fsaa mellett 1280 ban
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest